Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KRALJ NARODNE MUZIKE IMA PROBLEMA SA VENAMA

Šaban mora na operaciju!

Autor: A.Radojević | 14.11.2013 - 08:37:00h | Komentara: 1

Iako u javnost izlazi sa osmehom na licu i brige ostavi po strani, kralj narodne muzike, Šaban Šaulić će u narednom periodu morati na operaciju zbog problema sa venama.

Šaulić je pre dva dana  posetio  Institut za   kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ gde su mu lekari  savetovali da u narednom  pe

Šaulić je pre dva dana posetio Institut za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ | Foto: Petar Marković

Kako „Alo!“ saznaje, Šaulić je pre dva dana posetio Institut za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ gde mu je nakon detaljnih pregleda savetovano da u bližem periodu operiše vene.


– Šaban je poznat kao neko ko mnogo radi, ali kako je imao bolove posetio je lekare. Pre dva dana bio je na Institutu za kardiovaskularne bolesti „Dedinje“ gde je bio podvrgnut detaljnim pregledima. Nakon što su mu uradili sve analize sastavio se konzilijum lekara koji su većali šta je najbolje za pevača.
Nakon što su detaljno pregledali sve nalaze rekli su mu da u narednom periodu mora da operiše vene – izjavio je za „Alo!“ izvor blizak pevaču i dodao da Šaulić ima veliku podršku porodice i da se nada da će sve brzo rešiti.

– Operacija kojoj će Šaban biti podvrgnut nije toliko hitna, ali je najbolje da se što pre obavi kako kasnije ne bi došlo do komplikacija. Šaulić je poznat kao veoma aktivan, te redovno nastupa, pogovoto u inostranstvu, tako da nije čudno što ima problema sa venama. On ima veliku podršku svoje porodice i veruje da će se sve ovo brzo rešiti, kako bi nastavio sa svakodnevnim aktivnostima – dodao je izvor blizak Šabanu Šauliću.

U nameri da potvrdimo informacije do kojih smo došli, kontaktirali smo sa suprugom kralja narodne muzike Gordanom Šaulić, ali se ona do zaključenja ovog broja nije javljala na telefon.
Poslednji komentari
  • Djordje-Grof "Civijas for ever" Vreme: 14.11.2013 13:48h

    e sabane a ti zaboravi kad si ti sa mikanom,redzom-hrkalom tvojim prijateljem i tvojim ujakom isli bosi po ulici avde karabevica..u sabackoj mali

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP