Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SVE MU SE SMUČILO

Šaban Šaulić izdao saoštenje povodom veze sa Cucom!

Autor: Blic | 24.11.2014 - 23:45:00h | Komentara: 12

Pevač Šaban Šaulić nakon višemesečnih spekulisanja o njegovom navodnom neverstvu i povezivanju sa mladom pevačicom Ivonom Negovanović Cucom, odlučio je da javno reaguje.

Ćaska sa  Snežanom o  fudbalu:  Šaban Šaulić

Šaban Šaulić | Foto: Petar Marković

Iako se suzdržavao od komentara, prilog u jednoj emisiji u kojoj je Cuca govorila o njemu, kao i o tome kako joj je pomogao u karijeri, bila je očigledno kap koja je prelila čašu, pa je Šaban odlučio da napiše saopštenje koje je prosledio medijima:
- Tokom prethodnih meseci moja porodica i ja smo žrtve nezapamćenog medijskog linča u kom su protiv nas sa različitih strana iznošene gnusne neistine koje ugrožavaju naše zdravlje, bezbednost, porodičnu harmoniju, a meni lično dostojanstvo, čast i ugled koje sam godinama bez ikakve mrlje gradio u zemlji i inostranstvu. Uprkos svim našim nadanjima, a mimo svih granica istine, pravde i dobrog ukusa, ova hajka ne jenjava ni nakon više od pola godine. Naprotiv, iz dana u dan sve su veći napori medija da u sprezi sa osobama čija imena ne zaslužuju ni da budu spomenuta, ugroze naše harmonične porodične odnose, duhovni mir i fizičko zdravlje i u krajnjem slučaju i samu egzistenciju - poručio je pevač u saopštenju.

„Tu je potpis tvoj, pamti doveka...“: Ivona Negovanović

Ivona Negovanović

Podsetimo, mlada pevačica je nekoliko puta fotografisana sa pevačem, o njihovoj navodnoj vezi pisalo se mesecima, a jednom prilikom je izjavila da joj je veza sa Šabanom uništila zdravlje. Ipak, nedavno se pojavila i u jednoj emisiji gde je pokazala tetovažu na ruci gde je pisalo "Šaban".

Poslednji komentari
  • zed Vreme: 25.11.2014 03:19h

    E, Shabani...

  • DRAGAN Vreme: 25.11.2014 04:11h

    MA LJUDIostavite coveka na miru jedna velicina u svakom smislu te reci mislim stvarno nema smisla na ovakav nacin vracati mu za sve ono lepo sto je on dao svima nama a to je glas pesma cik da vidim kritike na njegov umetnicki rad e ajde nek neko pokaze muda pa da kaze saban nezna da peva a ovo je jako nisko i sramota

  • sneki Vreme: 25.11.2014 07:01h

    baš je jadan........ čovek u andropauzi, deda ......hteo nešto al nije uspelo ..

  • cuca Vreme: 25.11.2014 07:58h

    Jao Sabane vrlo dzentlmenski nema sta! Peres ruke jel? Pa sto si se petljao, a da nemas nijednu mrlju u tvojoj karijeri, bas i nije istina, dobio si batine u Austirji ako se dobro secam, u Porecu si pobegao na sporedna vrata posel 45 minuta a uzeo 10.000,00 evra da pevas dva sata. Cuti Sabane.

  • Kvazimoodo Vreme: 25.11.2014 08:24h

    Pa i nije ti neko saopstenje Sabane. To se sve moze uraditi na drugaciji nacin i efektivnije. Ako ama bas nista nemas sa doticnom "pevaljkom u pokusaju" onda je trebalo da kazes "ja tu Cucu ne znam, nikad je nisam video i ne znam koji je razlog svih ovih pisanja po medijima" ... ili ... "ja Cucu poznajem i mi smo dobri prijatelji i nista vise od toga". Gde je nestala iskrenost i direktnost u svakodnevnom razgovoru. Ovo saopstenje ko da ti je Kostunica pisao.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP