Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KAKVA DVA IMENA U NASLOVU!

Šaban Šaulić živeo u Titovom stanu!

Autor: Kurir | 03.11.2013 - 20:30:00h | Komentara: 3

Šaban Šaulić živeo je u Titovom stanu od 1998. do 2001. godine. Kralj narodne muzike je u nekretnini na Dedinju, koja se nalazi u kraju u kojem je i vila Slobodana Miloševića, boravio zajedno sa ženom Gordanom i sinom Mihajlom, dok je Ilda bila u inostranstvu, a Sanela živela s tadašnjim mužem Ivanom Adžićem.

Oduševio i drugi  put: Šaban Šaulić

Šaban Šaulić | Foto: Jelena Vučetić

 Pevač i njegova žena ovaj stan kupili su od Titove unuke Zlatice Broz, ali se u njemu nisu previše zadržali, pa su ga posle samo tri godine prodali. To i ne treba da čudi s obzirom na to da je odavno poznato da Šabanova žena u toku noći reši da se seli.

- Šaban i Goca došli su zajedno da pogledaju stan, koji je bio prilično zapušten. Na zidu su videli veliku fotografiju Tita i tek tada je Zlatica rekla da je ona iz familije Broz, ali nije želela da se zna da je Maršalova unuka. Objasnila je da mora da proda stan kako bi njen sin pokrenuo biznis - kaže naš izvor. Šaban i Goca su kupili nekretninu i potpuno je renovirali. Naša saznanja potvrdila je Goca Šaulić.

Ćiro mu baš i ne zavidi: maršal Tito

Josip BrozTito

 - Tačno je da je taj stan bio u našem vlasništvu, ali smo ga prodali pošto je i Mihajlo otišao na školovanje u inostranstvo. Kada smo ga kupili, potpuno smo ga renovirali i i nadzidali. Bio je prilično ruiniran i dosta smo novca u njega uložili. Užička ulica je bila veoma interesantna u tom periodu. Slobodan Milošević nam je bio komšija. Kraj je bio miran i nikad nismo zaključavali vrata. Spavali smo bezbedno i mirno - rekla je Goca.

Ogrešili smo se o Jovanku

Porodica Šaulić, osim unuke Josipa Broza, imala je priliku da upozna i njegovu suprugu Jovanku. Nekada prva dama Jugoslavije bila je kuma na svadbi njihovih prijatelja.

- Drago mi je što sam imala priliku da upoznam jednu takvu damu. Država Srbija i narod mnogo su se ogrešili o nju. Neke druge žene s mnogo manje zasluga dobile su veće privilegije - kaže Gordana Šaulić.
Poslednji komentari
  • gavrilovic Vreme: 03.11.2013 21:20h

    Bas je falilo da se i ovi okace o Tita ,gospode boze !Kakav Titov stan,gluposti.

  • nedjo Vreme: 04.11.2013 00:01h

    saulici znaju da zive!

  • Nikol Vreme: 04.11.2013 06:16h

    Bolesnici, zlobnici, primitivci navalite bez argumenata da pljujete nebitno koja je tema. Vi ste lopovi, prevaranti, nepismeni!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP