Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČ ODUŠEVIO DOMAĆINE NA JEDNOJ PROSLAVI U AUSTRIJI

Šabana u Beču častili sa 10.000 €!

Autor: D. Tripić | 02.09.2014 - 11:30:00h | Komentara: 3

Da naši pevači pored krštenja i svadbi pevaju na različitim veseljima čiji je povod domaćinima i te kako bitan, pokazao je Šaban Šaulić, koji je proteklog vikenda bio angažovan na jednoj zabavi, a gde ga je gazda častio sa 10.000 evra. Kako „Alo!“ saznaje, povod za ovo neobično slavlje bila je saobraćajka sa srećnim krajem, a u tu čast je pevao kralj folka.

Doveo  atmosferu  do usijanja:  Šaban Šaulić

Doveo atmosferu do usijanja: Šaban Šaulić | Foto: Dušan Milenković

- U želji da svom sinu Dominiku, koji je pre godinu dana preživeo tešku saobraćajku priredi iznenađenje, njegov otac Boban angažovao je pevača Šabana Šaulića da peva na tom veselju, u glavnom gradu Austrije. S obzirom na to da niko od gostiju, pa ni slavljenik nije znao da njegov idol dolazi, kada se Šaulić pojavio i zapevao, svi gosti su od pozitivnog šoka zanemeli.

Uvidevši kakva je situacija, iskusni Šaban prišao je slavljeniku, zagrlio ga i poljubio, a zatim zapevao „Dođi da ostarimo zajdeno“, što je atmosferu dovelo do usijanja. Zadovoljan reakcijom gostiju i odličnim provodom gazda Boban, pored honora, dao je pevaču koverat u kom je bilo 10.000 evra - izjavio je za „Alo!“ izvor koji je upućen u celu priču, a zatim dodao:

Šaulić se iznenadio kada je u koverti video pozamašnu  sumu novca, a bakšiš je hteo da podeli sa muzičarima

Šaulić se iznenadio kada je u koverti video pozamašnu sumu novca, a bakšiš je hteo da podeli sa muzičarima


- Iako je znao da su naši sunarodnici u Beču galantni, Šaban nije ni slutio da se u koverti nalazi tolika novca. Kada je otvorio koverat, pevač je želeo da bakšiš podeli sa orkestrom, ali je gazda insistirao da taj novac ostane samo za njega, sa čim su se i ostali složili. S obzirom na to da je bio odlično počašćen, pevač se pošteno pesmom odužio prisutnima. Uz hranu i piće veseli gosti uživali su Šaulićevoj pesmi do ranih jutarnjih sati - završava priču naš, dobro obavešten izvor, koji nam je i dao fotografije sa ovog veselja.

Inače, folker je na ovom veselju pevao za ugovoreni honorar od 10.000 evra, a dobio je isto toliko bakšiša, te se kući vratio sa 20.000 evra, a pošto je napravio nezapamćenu atmosferu, domaćin nije žalio novac koji je dao.
Poslednji komentari
  • Vasilj Vreme: 02.09.2014 16:37h

    Nekima dzabe i hiljade eura, dzabe i lavovi na ogradama u rodnome kraju, kada nemaju niti trotoara da neiskaljani pridju kuci, koju su napravilki samo iz inata komsiji. Ali, ipak samo veselo...

  • pera Vreme: 02.09.2014 19:07h

    lepo lepo .... nadam se da ce da plati i porez drzavi :-)

  • Dobrivoje crnotravac Vreme: 02.09.2014 19:32h

    Pa to su sve njegovi. To je krvavo zarađeni novac .Šta je uradio dotični, kada se malo otreznio to samo on zna. Verujem da je pevač muzičarima- ne javno, podelio bar po 500 evrića, zaslužili su, oni su pola štimunga i atmosvere,

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP