Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZAPLET!

Saga o Alibabićima: Jovani preti zatvor?!

Autor: Blic.rs | 13.01.2014 - 21:01:00h | Komentara: 7

Jovana Nikolić bi mogla da završi i u zatvoru, zbog iznuđivanja novca svom, još uvek zakonitom suprugu Danijelu, u zemenu za ćutanje.

Trenutak za  pamćenje: Jovana  Nikolić i Danijel  Alibabić

Iz braka u zatvor? Jovana Nikolić i Danijel Alibabić

 - Za pretnju i iznuđivanje novca u zamenu za ćutanje, Danijel je podneo tužbu i krivično će goniti svoju, još uvek zakonitu suprugu. S druge strane, goniće je i za silne klevete i laži koje je u medijima iznela. Očigledno je mislila da je našla lak način da do novca dođe, ali joj je posao propao. I ne samo da neće dobiti pare, nego će ona morati da plati. I to s kamatom - ispričao je za "Blic" blizak prijatelj crnogorskog pevača.



Podsećanja radi, pre nego što je u javnost izašla sa saopštenjem u kojem tvrdi da je suprug fizički zlostavljao te da je naklonjen istom polu, Jovana je Danijelu poslala poruku u kojem mu nudi nagodbu.
- Možemo da se nagodimo i dogovorimo oko CENE, inače ću novinarima da ispričam SVE - poslala mu je u poruci putem društvene mreže, a cela konverzacija između bračnih partnera, dospela je u novine.

Advokat Dalibor Katančević

Advokat Dalibor Katančević

 
S druge strane, advokat Dalibor Katančević kaže da je situacija diskutabilna, i da se ne može sa sigurnošću reći da je reč o krivičnom delu, mada ima elemenata.
- Ovde bi se, eventualno moglo raditi o krivičnom delu ucene za koje je zaprećena kazna zatvora od 6 meseci do 5 godina, ali je to u konkretnom slučaju sporno, jer, ukoliko je ona zaista bila žrtva nasilja i to bude dokazano, ona bi imala pravo na naknadu štete i pravo da se kao oštećena dogovara oko visine odštete, te se tu nebi radilo o protivpravnoj imovinskoj koristi koja mora postojati da bi se uopšte radilo o krivičnom delu ucene- rekao je Katančević.

Jovana ističe da Danijelu nije tražila novac, osim za, kako kaže, ručak ili najnoviju Luj Viton torbu.

- Ja mu nisam tražila novac, niti se bilo gde u mojoj poruci pominje cifra! Možda sam mislila na ručak, možda na najnoviju torbu Luj Viton... Što se Danijelovih tužbi tiče, ne bih komentarisala. Mom suprugu poručujem- vidimo se na sudu - rekla je za "Blic" Jovana.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 14.01.2014 00:09h

    sacuvaj boze. daleko joj lepa kuca

  • hromi daba Vreme: 14.01.2014 00:13h

    Blaziran način da se netko optuži i da mu se potom svežu ruke, a to upravo radi pravni tim Danijela Alibabića. Napad je najbolja obrana, kad se uspeo malo sabrati krenuo je u akciju i to nimalo naivnu. Ovde više nije u pitanju kleveta ili lažna optužba da je ili nije gej. Nigde se više ne spominje da je Danijel Jovanu davio i maltretirao, to postaje sporedno naspram uceni (kako ob to kaže). Mislim da Jovana nije toliko naivna pa da bi sebi dozvolila da ostavi za sobom tragove ako je toga i bilo, svesna je da se SMS mogu saćuvati i da one mogu biti dokazni materijal. No sud će odlučiti šta je od ovoga istina, a šta ne. Sve ovisi kako će se zaraćene strane pripremiti. Da je Danijelova igra perfidnija ?!

  • nege Vreme: 14.01.2014 01:00h

    Eeeee JOVANA JOVANA. UPROPASTILA SI ZIVOT. MISLILA SI DA SE LAKO ZARADJUJE NOVAC - UCENOM. ALI DOBRO, STA SI TRAZILA TO SI DOBILA.

  • Ina Vreme: 14.01.2014 01:28h

    A tek advokatova slika! Prvi je! Nasmesen, doteran, veliki, mlad u gro planu, iskren, obrazovan, manje-vise u pravu (diskutabilno!), i, verovatno bez para - na pocetku karijere i slave... Potpuno nebitan za pricu, ali uocljiv, nezaobilazan... U skaldu sa carsijom - "slikajte i mene!"

  • KOKAN Vreme: 14.01.2014 09:16h

    Mnogo su se zaneli a posebno na farmi.Mislim da su ušli u brak iz inata nekih njima"prijatelja"a ne iz ljubavi.Glupost da ide u zatvor,ovo je samo prepadanje da ne kaže ono šzto joj se stvarno desilo u tom kratkom braku::mnogi lopovi,kriminalci i ubice su na slobodi i sad žena što je rekla najverovatnije istinu za svog muža da ide u ćuzu.Ma ajde molimm vas,kakve ne buloze.Ako ima dokaze može da joj pljunu svi pod prozor,,pa da Danijela brani Filota!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP