Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČ OSTAO BEZ PARA

Šako dekintiran

Autor: B. Radulović | 23.07.2015 - 08:00:00h | Komentara: 5

Pevač Šako Polumenta ovog leta moraće mnogo da radi ako misli da povrati makar deo novca, jer je potpuno dekintiran. On nije žalio ni evro kada je spremao novi album, koji treba da pojavi uskoro, a na koji je, kako saznajemo, potrošio toliko da je za taj novac mogao da kupi veliki stan.

Polumenta uložio skoro  100.000 € u novi album

Polumenta uložio skoro 100.000 € u novi album | Foto: Zoran Ilić

- Neću da krijem, skoro 100.000 evra sam uložio u novi album jer hoću da bude vrhunski. Nisam ko moje pojedine kolege, što snimaju duete sa tamo nekim reperima da bi digli sebi rejting, a tako su samo bacili ljagu na svoje ime i karijeru koju grade godinama.

Smorili su više sa tim singlovima koji traju mesec dana i budu zaboravljeni, a svi su isti. Meni ne treba tamo neki di-džej da se promovišem ako uložim u dobre pesme. Album je trebalo da izađe pre leta, ali je došlo do nekog nesporazuma između produkcijskih kuća, pa će se sačekati s tim. Meni to u principu i odgovara jer sam rasprodat čitavo leto - kaže Šako.


Na pitanje zašto je toliku sumu potrošio na album, on objašnjava.
- Ako hoćete da nešto bude dobro, mora da se uloži. Pritom, troškovi marketinga i promocije su ogromni. Ne možete da shvatite koje svote su mi tražile kolege koje drže različite televizije ako želim da kod njih promovišem album - iskren je Polumenta, koji svaki trenutak slobodnog vremena provodi na moru sa porodicom.


- Gradim ovo leto i etnoselo u Ulcinju, pa sam i oko toga angažovan. Moj otac ima pet sinova i jednu ćerku, tako da se trudim da uvek uradim nešto i sagradim za svakoga od nas, pa da porodično radimo. Sa svojom porodicom uživam na plažama čim se ukaže prilika, jer su mi oni svetinja - objašnjava pevač.

Poslednji komentari
  • dusan Vreme: 23.07.2015 10:30h

    povedi sa sobom i onu top manekenku iz maldiva brze ce te uspeti u svojim planovima ,posto ste i sami rekli da vam je porodica svetinja mislim da vam i ona pripada .

  • Zoran - Tico - Tico Vreme: 23.07.2015 11:01h

    Znate li koliko ste, ovom vešću, ražalostili jadan narod? Ne mogu da verujem da se neko, ko misli da ga treba zvati novinarom, rasplakao nad sudbinom tako nebitnih tipova u našim životima, pa sve to stavio i u novine! E, moj sinko, ako se ne okaneš takvih budalastih itveštavanja, nećeš otići dalje od Mile Štule i njoj sličnih, to ti ja jemčim!!!

  • Jelena Vreme: 23.07.2015 14:23h

    Videli smo u Maldivima, koliko ti je bilo šta svetinja. I, sećam te se kada si u vunenim čarapama stajao na ogradi Trokadera u Budvi, i moljakao da otpevaš jednu pesmu!

  • duduludu Vreme: 23.07.2015 16:21h

    Cim je to iz Bijelog polja to je za izbegavanje!!!

  • Maki Vreme: 23.07.2015 21:46h

    Nego, kada ćeš na Djeram pijacu u Beogradu, ima mnogo novih prodavačica ljubičica...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP