Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SUKOBI POSLE FESTIVALA

Šako napao novinare - bivša snajka oplela po njemu! (FOTO)

Autor: Puls | 30.04.2014 - 14:30:00h | Komentara: 8

Pevač Šako Polumenta sinoć je vidno revoltiran odlučio da napusti prvi muzički festival TV "Pink" pre samog kraja. Voditeljka Nina Radulović- Lečić opravdala je njegov iznenadni nestanak rečenicom: "Imao je neke neodložne obaveze".

Međutim, prava priča je zapravo potpuno drugačija.

U delu koji je bio rezervisan za glasove finalista koji su glasali za najbolju pesmu po njihovom ukusu, desila se neprijatnost. Dado Polumenta dao je svoj glas Šaku, a on svoj dodelio Viki Miljković što je iznenadilo sve prisutne. Ubrzo nakon toga, stariji Polumenta je nestao, a ostali takmičari su bili vidno iznenađeni.

Anamarija Kikoš

Anamarija Kikoš: foto Fejsbuk

 

Bivša devojka Dada Polumente, Ana Marija Kikoš na društvenoj mreži "Fejsbuk" napala je Šaka zbog toga što svoj glas nije dao sestriću.

šako

Konverzacija Šaka Polumente i Ana Marije Kikoš na Fejsbuku

Ana Marija Kikoš : Šako, us*o si mu se u život!

- Šako, Šakoo! Kome ćeš da daš glas nego svojoj kući. Ne verujem, on tebi da da glas, dobio si jedan glas. Da njega nije bilo imao bi čistu nulu. Da si mu uzvratio poen sve bi bilo drugačije možda bi dobio nagradu, sve bi se promenilo. Eh striko koliko voliš svog Dada us*o si mu se u život. Svi se drže zajedno Dženan Leksingtonu, Leksington Dženanu...kako se ljudi nameštaju i čuvaju leđa jedno drugom, a svojim gestom nabio si nož u leđa Dakiju. Smekerski nema šta - napisala je Ana Marija sa kojom Dado Polumenta ima sina.

Ubrzo se ispod njenog statusa oglasio i pevač Šako Polumenta koji nije pokazao previše kulture kada je ophođenje prema bivšoj snajki u pitanju, ali ni prema novinarima od kojih je tokom dugogodišnje karijere imao veliku podršku. Čini se da je gospodin Polumenta izgubio kompas, i odlučio da pređe granicu lepog ukusa, a sudeći po njegovim komentarima pevač je bio i te kako iznerviran s obzirom na to da veći deo nismo uspeli najbolje ni da razumemo.

- Ma pušite ga bre ..šta lupate...ostali smo i on i ja bez nagrade, a onda sam otišao iz revolta da me ne bi grizla savest jer ne dozvoljavam da sedim miran, a da me ocjenjuju novinari retardiranog uma i ostali žiri kao čuveni Bane Obradović ili Raka Marić koji daju poene sramno, a razumeju se u muziku. Sram te bilo za ovakve komentare kao da je tebi Dado preči od mene...Nisam dao poen nikom, nego sam rekao ne treba mi taj poen koji je on Viki htio da da već taj poen i moj poen dajem Viki jer nam ne trebaju - napisao je Šako ispod statusa Ana MArije Kikoš na Fejsbuku.

Poslednji komentari
  • Malena Vreme: 30.04.2014 14:56h

    Cinjenica je nepobitna, da je Sako Polumenta dao pecat ovom Festivalu i da je on daleko veca zvezda i bolji vokal od Dade. Sto se ta Ana Marija uspalila ili joj se pruzila prilika , da se izmigolji iz rupe anonimnosti, jer da nije bilo tih istih Polumenta za doticnu se nebi ni culo, a Dado je sam rekao , da kako njegov glas na Vikin plasaman nece uticati dao je glas Saki , a Sako je taj glas prebacio Viki i u cemu je problem? Obojica su bili daleko od pobede, jer je to namesteno i znalo se i pre Festivala , a Sako bi imao i sem Dadinog glasa , a zna se sto nije glasano, pa ne zbog pesme oduvao ih je svakako , ima hit !

  • Zabolela je kravata Sakina Vreme: 30.04.2014 16:32h

    Bas se nasla prava , da prozove Saka, imas li ogledalo draga zeno ? I sa kojim pravom se mesas u porodicne odnose izmedju Polumenti, nisi prozvana niti imas prava, to sto si rodila sa Dadom nedaje ti nikakvo pravo

  • robi Vreme: 01.05.2014 07:13h

    aj ova dva polumenta nek idu tamo odakle su dosli....i da ih vise ne gledamo po srbiji..

  • Marko ... Vreme: 01.05.2014 08:23h

    Polumente su odlični pevači, bili su odlični! Pesme su važne i publika, sve ostalo je nebitno! Sam festival dobija prolaznu ocenu! Bilo je mnogo više kulture u odnosu na seljački Grand!

  • Ceca Vreme: 01.05.2014 10:16h

    Milsim da sam negde na pocetku teksta procitala "...dobiJo si jedan glas..." tc tc tc ..pravac večernja škola!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP