Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KOMŠIJE IZ ZGRADE U BEOGRADU LJUTE NA POLUMENTU

Šako, plati čišćenje zgrade!

Autor: D. Petrović | 11.03.2013 - 23:43:00h | Komentara: 7

Kada je davao novac za kupovinu stana, Šako Polumenta nije štedeo, jer je kupio gajbu u centru Beograda, međutim, kada dođe vreme da plati održavanje zgrade u kojoj živi, crnogorskog pevača nema nigde, zbog čega su njegove komšije veoma ljute, saznaje „Alo!“.

„Ne samo da ne plaća već  često preskačemo njegovo  đubre u hodniku“, rekla je  komšinica koja je insistirala  da ostane anonimn

„Ne samo da ne plaća već često preskačemo njegovo đubre u hodniku“, rekla je komšinica koja je insistirala da ostane anonimna | Foto: Miloš Rafailović

O neplaćanju održavanja zgrade najpre nam je posvedočila Polumentina komšinica koja je gnevna na Šaka iz više razloga, a ponajviše zbog smeća koje se često može naći ispred njegovih vrata, kao i zbog čišćenja za koje pevač neče da izdvaja 500 dinara, koliko to košta.


- Velika većina stanara u zgradi izmiruje svoje obaveze prema firmi koja se bavi održavanjem, ali ne i Šako Polumenta. Ja ne znam da li on živi tu, ali viđamo ga često i bez obzira na to da li je stalno u tom stanu ili ne, dužan je da kao i svi mi plati održavanje zgrade, a cena po stanu na mesečnom nivou je od 500 do 600 dinara.

Crno na belo: Spisak neplatiša  na kome se nalazi i ime pevača

Crno na belo: Spisak neplatiša na kome se nalazi i ime pevača | Foto: Zoran Ilić

Međutim, on ne samo da ne plaća, već redovno možete videti đubre ispred njegovog stana koje moramo da preskačemo, a on ni dinar ne daje za održavanje - rekla je jedna komšinica iz zgrade koja je insistirala na anonimnosti dok nam je druga pokazala spisak.

- Ne plaća ni za održavanje lifta, dok ja koja živim u prizemlju plaćam iako mi ne treba. Evo, imate ovde spisak stanara, pa se možete uveriti ko plaća, a ko ne - rekla nam je Šakova komšinica i pokazala listu imena neplatiša među kojima se našlo i Šakovo.

U toku jučerašnjeg dana pokucali smo na vrata poznatog crnogorskog pevača, ali nismo ga zatekli, te smo pokušali da ga kontaktiramo telefonom, ali do zatvaranja broja nismo uspeli da dobijemo odgovor zbog čega ne plaća održavanje zgrade u kojoj ima stan.

Željko Joksimović

Željko Joksimović | Foto: Zoran Lončarević

Ni Joksimović nije plaćao za održavanje zgrade!
U identičnoj situaciji u kojoj je trenutno Šako Polumenta, pre dve godine bio je i Željko Joksimović, na koga su komšije bile veoma ljute jer nije davao novac za održavanje zgrade u kojoj ima stan. Međutim, za razliku od Šaka, Željkove komšije su se ponudile da skupe novac za njega ukoliko nije u mogućnosti da plati.
- Čist bezobrazluk! Ako je gospodin socijalni slučaj, neka lepo kaže! Skupićemo mi pare za njega, nije problem. Samo da se plati - govorila su Željkove komšije tada za jedne novine, a njegov dug iznosio je 7.200 dinara.

Poslednji komentari
  • Ahmadinejad Vreme: 12.03.2013 00:59h

    Haha Shakib xD

  • ana Vreme: 12.03.2013 06:00h

    Sakib? Hahahaha... plati bre Sakibe, sto se sramotis pred ljudima?

  • čitateljka Vreme: 12.03.2013 09:00h

    A to sa đubretom je stvarno dno :)))

  • haha Vreme: 12.03.2013 09:08h

    nije on polu menta,nego samo menta

  • s.v.t. Vreme: 12.03.2013 09:27h

    Nema za ciscenje zgrade, a placa 15000 evra za holivudski osmeh. Gde je tu logika? VOLIM SAKOVE PESME, ALI OVAKAV NACIN OPHODJENJA PREMA KOMUNALNIM OBAVEZAMA MI SE NE DOPADA.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP