Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

LJILJANA JAKŠIĆ SE VRATILA POSLE POROĐAJA

Salveta se vratila u Skadarliju! (FOTO)

Autor: A. Radojević | 05.01.2014 - 09:43:00h | Komentara: 2

Iako od rođenja ćerkice Darije još nije prošlo ni 40 dana, glumica Ljiljana Jakšić (52), poznata kao Salveta iz serije “Kursadžije”, vratila se svom poslu i svako veče uveseljava goste u Skadarliji. Ona je nedavno za “Alo!” izjavila da mora da počne da radi kako bi prehranila svoju mezimicu, a očigledno je da i boemska četvrt u Beogradu ne može bez ove skadarlijske dame s obzirom na to da je njen nastup u četvrtak uveče u restoranu “Tri šešira” propraćen velikim aplauzom.

Kao da nije  pravila pauzu:  Ljiljana Jakšić  ponovo zabavlja  goste u kafani

Kao da nije pravila pauzu: Ljiljana Jakšić ponovo zabavlja goste u kafani

- Ljiljana je nedavno počela ponovo da radi u Skadarliji i mogu vam reći da je svi gosti obožavaju. Navikli su na njene priče i prelep glas, pa je mnogima nedostajala dok je odsustvovala zbog porođaja. Ona jeste samohrana majka i znam da joj svaki dinar mnogo znači, tako da je razumljivo što se vratila poslu. Ljiljana veoma uživa dok radi i zaista sa osmehom ispriča svaku priču i zapeva poneku pesmu. Gosti su oduševljeni što je ponovo u Skadarliji, ali ni ona ne krije da uživa u svakom nastupu - izjavio je izvor blizak glumici i dodao da je Jakšićeva brižna majka.


- Iako radi, Ljiljana sve vreme razmišlja o svojoj mezimici Dariji i brine se kako joj je kod kuće. Mislim da joj njena sestra pomaže u čuvanju bebe. Njih dve su veoma bliske i velika podrška jedna drugoj. Ljiljana i dalje priča o svojoj ćerkici kao o velikom daru od boga - kaže naš izvor. U nameri da saznamo kako je Ljiljani na poslu, pozvali smo glumicu, ali se do zaključenja ovog broja nije javljala na telefon.

Uživa sa prijateljem

Uživa sa prijateljem

 Podsetimo, Ljiljana je 25. novembra 2013. na svet donela ćerkicu, kojoj je dala ime Darija. Glumica je presrećna što joj je, kako kaže, bog podario dete u 52. godini, ali je primorana da kao samohrana majka počne da radi.


- Ja samo želim da dok ne napuni 40 dana sve vreme budem uz nju i da uživam u majčinstvu, pošto ću se nakon toga vratiti na posao. Znate kako, ja sam samohrana majka i moram da prehranim svoje dete, tako da ću morati da se vratim na posao u Skadarliju. To mi teško pada, jer sada najviše želim da budem sa svojim detetom i posvetim mu svu pažnju. Jedino me teši to što ću preko dana moći da provodim vreme sa Darijom, jer ću kao i do sada raditi noću kao skadarlijska dama - izjavila je nedavno glumica za naš list.

Ljiljanin bivši partner još nije video ćerku!

Kada je saznao da je Ljiljana u drugom stanju, njen partner ju je ostavio i, kako saznajemo, još uvek nije video svoju naslednicu! 
- Čim je saznao da je trudna, on je Ljiljani rekao da ne želi da bude roditelj. Ona je odmah prihvatila njegovu odluku i odlučila da se sama stara o ćerki, koju je dugo priželjkivala. Kako sam čuo, on još uvek nije posetio Ljilju i nije upoznao svoju naslednicu. Ona ne želi ni da spominje njegovo ime - kaže naš izvor.
 
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 04.01.2014 20:42h

    samo napred ljiljana

  • Mila Vreme: 04.01.2014 22:10h

    Svaka cast! Odrzala si lekciju svim mladim trudnicama i porodiljama koje po dve godine sede kuci i na sve moguce nacine se dovijaju da ostanu sto duze. Naravno ovo se odnosi na javni sektor. Kod privatnika je upravo kao sto radi Salveta. I to je nepravda.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP