Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PALMA POSTROJIO ESTRADU

Samo Ceca smela da zapali cigaretu!

Autor: Sanja Arsić | 09.11.2013 - 08:25:00h | Komentara: 10

Pravila postoje da bi se kršila. Po svemu sudeći, time se vodi i Svetlana Ceca Ražnatović, koja je zapalila cigretu na snimanju novogodišnjeg programa Televizije „Palma plus” u Jagodini, gde je to bilo izričito zabranjeno, a dozvolu da puši dao joj je lično Dragan Marković Palma.

Jagodina Foto: Mitar Mitrović

Pevačica duvanila, a njene kolege krizirale na snimanju! Foto: M- Mitrović
 

S druge strane, prvi čovek Jagodine nije dozvolio nikom drugom da pripali cigaretu, a pritom je izdao i naređenje da njegovu drugaricu Cecu niko ne fotografiše dok uživa u duvanu.

Jagodina Foto: Mitar Mitrović

Cigara spremno čeka divu! Foto: Mitar Mitrović

Pred brojnim novinarima i fotoreporterima, Svetlana Ražnatović je konzumirala cigarete, dok su drugi pevači krizirali ili pušili elektronske. Međutim, iako fotoreporeteru našeg lista nije bilo dozvoljeno da Cecu uslika dok puši, uspeli smo da „uhvatimo“ upaljač koji je bio ispred nje, i to na tanjiru.

Jagodina Foto: Mitar Mitrović

Ražnatovićevu  poprskao šampanjac po licu u Palminoj „najluđoj noći“Foto: Mitar Mitrović

Kako bismo saznali zašto je samo Ceci dozvolio da puši, konataktirali smo sa Draganom Markovićem Palmom, vlasnikom Televizije „Palma plus” i predsednikom opštine Jagodina, a on je pokušao da negira našu informaciju.

Era se pipkao, voajerisao, pa vaćario Milenu Plavšić!

Jagodina Novogodišnji program Foto: Zoran Ilić

Vaćario Milanu Plavšić: Era Ojdanić Foto: Zoran Ilić

 

Poznati pevač Era Ojdanić ne prestaje da iznenađuje javnost, te je na snimanju novogodišnjeg programa Televizije “Palma plus” najpre pipkao svoje međunožje, a u tom trenutku mu je ispalo nekoliko novčanica od po 100 evra. Po završenom džapanju, Ojdanić je odlučio da prelista slike na svom telefonu, te je nekoliko minuta gledao u fotogorafiju devojke. Sudeći po fotografiji, reklo bi se da je njegova izabranica znatno mlađa, kao i to da je sama poslala Eri sliku, s obzirom na to da stoji i poruka: “Evo nekoliko sličica, biće još... Ove su mnogo prirodne, zaista”.

Jagodina Novogodišnji program Foto: Zoran Ilić

Kad ruka odluta: Era Ojdanić Foto: Zoran Ilić

 

Nakon što je do detalja pregledao slike na telefonu, Ojdanić je pričao sa svojom koleginicom Milenom Plavšić, a zatim je dobro ispipkao po struku.


- To nije tačno, to je bilo na kraju. Samo na početku nikome nije bilo dozvoljeno da puši jer ventilatori nisu bili uključeni, pa zbog kamera nije bilo dozvoljeno. Na kraju su svi zapalili cigarete - rekao nam je Marković.

Proslavu u Jagodini svojim dolaskom uveličali su i Neda Ukraden, Biljana Jevtić i Aca Ilić, Radiša Urošević, Andrija Era Ojdanić, Radmila Manojlović, Darko Lazić, Milica Todorović i mnogi drugi.

Osim pevača, bilo je i političara, te je Dragan Marković Palma ugostio i ministra saobraćaja Aleksandra Antića, kao i Ivicu Tončeva, savetnika premijera za nacionalnu bezbednost.
Takođe, ni ovim važnim zvanicama pušenje nije bilo dozvoljeno, za razliku od Ražnatovićeve. Osim ove povlastice, Ceca se malo i okupala u šampanjcu. Naime, prilikom fingiranja novogodišnje noći i odbrojavanja, otvoreno je penušavo vino, koje je isprskalo folk pevačiciu po licu, što je nju veoma zabavilo.
 

Palma nokautirao fotografa „Alo!”!

Jagodina Foto: Mitar Mitrović

Oborio ga s nogu: Marković i Zoran Ilić Foto: Mitar Mitrović

 

Dragan Marković Palma, prvi čovek Jagodine, na mnogim javnim dešavanjima demonstrira svoje borilačke veštine, a na snimanju novogodišnjeg programa svoje Televizije „Palma plus” pokazao je i našem fotoreporteru znanje iz oblasti kik-boksa.

Naime, kako je naš paparaco želeo da se obroba u borbi sa Palmom, on je to i prihvatio, ali je tom prilikom pokazao da s njim nema šale i našeg fotoreportera je oborio na zemlju.

Jagodina Foto: Mitar Mitrović

Blok gradonačelnika: Dragan MarkovićFoto: Mitar Mitrović

 


Naravno, i jedan i drugi su se ovom prilikom šalili, a nakon toga što je fotografu stavio do znanja da mora još da vežba da bi mu dorastao, Palma mu je i pokazao neke tajne borilačkog sporta. Iako je našeg fotografa nokautirao i oborio na zemlju, Dragan Marković Palma fingirao je borbu sa devojčicama koje se bave ovim sportom, ali je tom prilikom bio mnogo nežniji. Koliko je jak, pokazao je postavljajući ruku u koju su ga pesnicom, a zatim i nogom, udarale mlade nade ovog sporta.


I dok je Palma pokazivao svoje umeće u kik-boksu, mnoge javne ličnosti su se okupile kako bi uživo videle gradonačelnika Jagodine u akciji, ali niko od njih nije bio dovoljno hrabar da odmeri snage sa Draganom Markovićem.S. A.

Rada se češljala za stolom

Jagodina Foto: Mitar Mitrović

E, Rado, Rado... Foto: Mitar Mitrović

 

Mladoj pevačici Radi Manojlović je očigledno najbitnija frizura, s obzirom na to da ne bira mesto gde će počešljati svoju dugu kosu. Tako je sedeći za stolom gde su njene kolege večerale i ispijale kafe izvadila iz torbe veliku četku, kojom je nekoliko puta prošla kroz kosu. Mnogobrojne kolege nisu se bunile zbog njenog postupka, ali verujemo da im nije bilo prijatno ako su njenu dlaku našli pored hrane koju su jeli.

Milena Novaković pokazala međunožje!

Milena Novaković pokazala međunožje

Milena Novaković pokazala međunožje | Foto: Zoran Ilić

 

Finalistkinja poslednje sezone takmičenja „Zvezde Granda“ očigledno je još uvek neiskusna kada je nošenje kratkih haljina u pitanju, te je dala priliku našem fotoreporteru da uslika njeno međunožje. Dok je sedela na stolici i čekala svoj red za pevanje, Milena je pokazala da ispod srebrne haljine nosi bele gaćice. Kako je još uvek nova na estradnoj sceni, verujemo da će Milena poučena ovim iskustvom ubuduće povesti računa o tome kako sedi.

Tončev snimao Cecu

Tončev

Tončev "paparaco" | Foto: Zoran Ilić

 

Na snimanju novogodišnjeg programa uživao je i savetnik premijera za nacionalnu bezbednost Ivica Tončev, kome se očigledno najviše svideo nastup Cece Ražnatović. Dok je pevačica bila na sceni i izvodila jednu od svojih pesama, Tončev je izvadio svoj mobilni telefon, uključio kameru i sve vreme snimao Cecin nastup.

Da li savetnik Ivice Dačića ovaj snimak napravio kako bi ga čuvao u telefonu ili će pokazivati svojim prijateljima, nije nam poznato, ali je sigurno da je uživao u onome što je gledao.

Poslednji komentari
  • Ceca Vreme: 09.11.2013 01:09h

    Ne znam zašto ovo snimanje sa srpskom majkom na čelu nisu obavili u skupštini da ne putuju džaba u jagodinu

  • Vitez Vreme: 09.11.2013 09:49h

    Okupio Palma sve "umetnike" a ja mu predlažem da napravi azil za njih i da tamo i ostanu.

  • IVA Vreme: 09.11.2013 14:10h

    mogli su i da je saslusaju u vezi malverzacija jer je bolesna za sud a kad treba da peva je zdrava niko joj nista ne moze

  • sani Vreme: 09.11.2013 17:49h

    Odlicno se secam, kad se udala za Arkana u svim novinama i intervjuima je pricsla kako je sportski tip, kako je zakleti nepusac. Cim je Arkan umro cigarete ne izvlaci iz usta ?!

  • ana Vreme: 09.11.2013 19:56h

    Koja Estrada,cesljanje za stolom,pokazivanje gacica,pipkanje koleginica!Da li te osobe poznaju pravila ponasanja.Da li je balkanska baka pricala tecni srpski ili hrvatski?A pusenje nije zdravo,pa to nije biti privilegovan,nego ranije ostariti ili oboliti.Nasa Estrada treba nauciti manire.O Ceco ,sta od tebe ucini cika doctor tzv. Estetike.Svi bi mogli zapjevati vracam se na njivu,sem Nede.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP