Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TRNOVIT PUT DO USPEHA

Sandra Afrika: Roditelji nisu verovali da ću uspeti, bilo je stvarno teško!

Autor: Opera-17 | 26.11.2014 - 11:00:00h | Komentara: 1

Zbog prve pesme je prodala automobil, ali iako je singl postao hit, ona je godinu i po dana sedela kući i ništa se nije dešavalo

Sandra Afrika

Sandra Afrika | Foto: Fejsbuk

Atraktivna pevačica Sandra Afrika pojavila se na domaćoj sceni pre osam godina i u ovom momentu važi za jednu od najtraženijih domaćih pevačica, pa je bukirana mesecima unapred, ali je prilikom gostovanja u emisiji "Ami G Show" otkrila da joj nije bilo tako lako na početku karijere i da je morala mnogo toga da istrpi kako bi uspela.
- Moj dečko je dugo držao diskoteku i sve je počelo u Šapcu. On je video da ja to mogu, i niko nije verovao da ću uspeti. Ni moji roditelji, ni ja sama. Prodala sam auto kako bih platila Marini Tucaković pesmu "Afrika", po kojoj sam i dobila nadimak. I sve je to krenulo, pesma se zavrtela, a ja sam godinu i po dana posle toga sedela kući i nisam imala posla. Ništa se nije dešavalo, niko me nije zvao... baš sam bila tužna - ispričala je Sandra, a zatim je dodala:
- Sada se sve isplatilo. Zauzeta sam do leta sledeće godine, sve mi je popunjeno, a najviše me vole u Hrvatskoj - rekla je Afrika, koja je takođe potvrdila da je najmanja cifra za njen nastup oko 3.000 evra, ali da je svaki njen nastup prijatelj i da redovno plaća porez i sve obaveze prema državi.
- Svi samo vide koliko novca sam uzela za nastup. A to koliko moram da platim porez, muzičare, put, smeštaj... Da ne pričam o pesmama, spotovima i reklami... - zaključila je na kraju Afrika.
Poslednji komentari
  • vera Vreme: 26.11.2014 19:06h

    U tebe su roditelji verovali koliko i u Soraju i Staniju... Trnovit put do zvezda:) Sta ste vas 3 preko sebe preturile, verovatno nije ni fizicki radnik:)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP