Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DONIRAĆE POMOĆ OBRENOVCU

Sandra Meljničenko dolazi u Beograd!

Autor: S. A. | 26.05.2014 - 08:45:00h | Komentara: 1

Bivša članica grupe „Models“ Sandra Meljničenko dolazi u Srbiju krajem juna. Kako „Alo!“ saznaje, supruga ruskog milionera Andreja Meljničenka stiže u svoj rodni grad prvi put nakon porođaja, i to sa svojom ćerkicom Tarom.

Doniraće pomoć  Obrenovcu: Sandra

Doniraće pomoć Obrenovcu: Sandra

- Sandra nije bila u Beogradu dve godine, a otkad su joj se brat i majka preselili u London zbog bombe koja je bila bačena na njihovu kuću, Meljničekova nije ni imala razloga za dolazak.

Nakon poplava koje su zadesile našu zemlju, ona je odlučila da dođe i donira novac za poplavljeni Obrenovac, u kojem su poplavljeni i stanovi njenog brata, koji u tom gradu ima kompleks zgrada. Ne zna se kada će sleteti u Beograd jer svoj dolazak čuva u tajnosti zbog medija, kako je ne bi uslikali i pratili dok je tu - ispričao nam je dobro obavešteni izvor i dodao da se bivša modelsica neće dugo zadržavati u našoj prestonici.
Poslednji komentari
  • Ana Vreme: 31.05.2014 23:16h

    Ljudi zena je sasvim ok pustite je neka uziva u sreci. Lepo je sto zeli da pomogne poplavljenom podrucju i da zastiti svog brata od tolikog pljuvanja. I vi da ste na njenom mestu bi isto ucinili i molim vas da kada dodje da se ponasate civilizovano kao gospoda ona je samo zensko i jedna dama koju treba postovati i uvazavati je. Nigde nikada niko nije upro prst u nju i reko ona je uradilato i to ona je iz Srbije vec ceo svet je postuje i sa pijatetom kaze ona je iz Srbije. Postujte sto je nasa i sto doprinosi da svet vidi da su srbi jedan drag i normalan narod. Sandra dobro dosla nam i nadam se da ces uzivati bar nakratko .

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP