Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MODELSICA STRAHUJE ZA BEZBEDNOST PORODICE

Sandra privatnim avionom majku odvezla u Moskvu!

Autor: Z. S .R. - D. T. | 12.10.2014 - 08:30:00h | Komentara: 0

Nakon što je u četvrtak uveče ponovo bačena bomba na porodičnu kuću bivše modelsice Aleksandre Meljničenko, ona je odmah po svoju majku Vanju Nikolić poslala privatni avion, kojim je odletela u Moskvu! Kako „Alo!“ saznaje, uznemirena Sandra i njen suprug, ruski milioner Andrej, nisu gubili vreme, već su odmah reagovali tako što su je sklonili i smestili u svoju kuću.

Aleksandra Meljničenko

Aleksandra Meljničenko | Foto: D. Danilović

- Bračni par Meljničenko bio je toliko uznemiren činjenicom da se ponovio bombaški napad. Na svu sreću, niko nije stradao. Iako je u kući bila samo Sandrina mama Vanja, ona, osim pretrpljenog šoka i straha, nije zadobila nikakve povrede, a na samoj kući pričinjena je velika materijalna šteta. Čim su Andej i Sandra čuli šta se dogodilo, pozvali su je telefonom i kada su se uverili da je sa njom sve u redu, dogovorili se da hitno dođe kod njih u Moskvu, što je Vanja i učinila. U Rusiji su je sačekali ćerka, zet i unuka Tara - završava naš izvor.


Podsećanja radi, prvi bombaški napad na kuću Aleksandre Meljničenko dogodio se u februaru ove godine i tada, na svu sreću, niko nije povređen. Sandrin suprug Andrej isto veče je po njenu majku Vanju i brata Milana Nikolića poslao privatni avion, kojim su se prevezli u London. Inače, kako se svojevremeno pisalo, mogući motivi novog bombaškog napada su navodno dugovi Sandrinog brata Milana, koji je građevinski preduzimač.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP