Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MANEKENKA SE PONOVO USELILA U FUDBALEROV STAN

Sandra se vratila Koromanu!

Autor: S. Arsić | 26.08.2014 - 15:00:00h | Komentara: 3

„Posle svađe, sve je slađe“, poznata je krilatica kojom se slobodno može opisati odnos između Sandre Obradović i Ognjena Koromana, koji su se posle nekoliko meseci pomirili i rešili da opet dele krov nad glavom.

Sandra Obradović

Sandra Obradović | Foto: Nebojša Marković

Kako saznajemo, manekenka se ponovo uselila u fudbalerov stan u centru Beograda, iako ju je on iz svog doma izbacio dok je bila na putovanju sa kontroverznim biznismenom Ćazimom Osmanijem.

Primio devojku u stan: Ognjen Koroman

Primio devojku u stan: Ognjen Koroman | Foto: Dejan Živančević

 
- Sandra i Koroman se i dalje viđaju, a dokaz za to je i činjenica da je ona opet u njegovom stanu. Njih dvoje su se posvađali kada je Ognjen iz medija saznao za nju i Ćazima i besan je pozvao, ali mu se ona nije javljala, pa je odlučio po drugarici da joj pošalje sve stvari iz stana. S obzirom na to da je afera sa albanskim biznismenom bila kratkog daha, manekenka je pozvala bivšeg i zamolila ga da porazgovaraju o svemu - započeo je priču za „Alo!“ izvor blizak Obradovićevoj, a zatim i dodao da su zaboravili prošlost i pomirili se.

- Oni su se nedavno videli, svako je rekao šta je imao i dogovorili su se da zaborave prošlost i obnove svoju vezu. Ona se posle tog susreta vratila u njegov stan, iako, ona tvrdi da se nikada nije ni odselila iz njega - kaže naš izvor blizak manekenki.

Fudbalerova zgrada u kojoj manekenka ponovo živi

Fudbalerova zgrada u kojoj manekenka ponovo živi | Foto: Masanori Jošida


Kako bismo proverili ove navode kontaktirali smo sa Koromanom, koji je do zaključenja ovog broja ostao nedostupan za komentar, dok nam Obradovićeva nije odgovarala na pozive i poruke.

Sandra nedavno izgubila telefon!

Sandra Obradović nedavno je na svom Fejsbuk profilu napisala kako je izgubila mobilni telefon. Posle toga mnogi su komentarisali kako se lepotica uplašila da je ne snađe sudbina Ane Nikolić, pa da se u javnosti ne pojavi SMS prepiska sa Ćazimom Osmanijem ili eksplicitni snimci. Kako je sama manekenka rekla, njoj je telefon ukraden na plaži, a njeni bliski dodaju da se jako boji da se mogu u javnosti pojaviti i golišave fotografije koje je imala u posebnom folderu.

Poslednji komentari
  • jana Vreme: 26.08.2014 15:11h

    Zato sto Cazimu ne idu u prilog eksplicitni snimci,verovatno

  • bordzija Vreme: 26.08.2014 15:40h

    Kolarov je od svoga stana napravio svratište za kamionđije ?! To je po onoj staroj " Hoćeš k..is, nećeš ka..š" Sandra je iz proste znastiželje provela deo leta sa Ćazimom Osmanijem, a ovaj kad je shvatio da tu nema ništa dobro posle upotrebe torpedovao ju je za Srbiju i ponovo priglio Mandu. Da nebi spavala po kojekakvim podrumima Kolarov je Sandri odobrio stanovanje, a kad je on u Srbiji, ona će ga isplačivati u naturi. Što je i u redu, gajbe su danas skupe, a Sandra nije gadljiva. Ti joj kažeš sedi, a ona legne ?

  • robi Vreme: 27.08.2014 08:39h

    jao bre dokle ce da pisete o ovoj f....,zabole nas sta radi

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP