Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VODITELJKA „GRANDA“ OTIŠLA NA BOLOVANJE

Sanja Kužet zbog bolesti ne vodi „Zvezde Granda“

Autor: Ekipa Alo! | 14.05.2014 - 08:30:00h | Komentara: 2

Voditeljka muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ Sanja Kužet ima ozbiljne zdravstvene probleme, zbog čega do daljeg neće voditi tu emisiju, kao ni autorski projekat „Halo, halo“ na „Grand kanalu“, saznaje „Alo!“. Dok čeka zvanične nalaze lekara, koji sumnjaju da je njen organizam napao razarajući virus, na njeno mesto će doći voditeljka Dragana Katić.

Još uvek ne zna  kada će se vratiti  pred kamere:  Sanja Kužet

Još uvek ne zna kada će se vratiti pred kamere: Sanja Kužet | Foto: Mitar Mitrović

- Sanja ovih dana bije pravu bitku sa bolešću koja ju je uplašila, zbog čega se podvrgla detaljnim medicinskim analizama. Ona je u strahu jer lekari još uvek ne mogu da uspostave tačnu dijagnozu, ali sumnjaju da je njen organizam napao neki virus koji može da ošteti vitalne organe.

Ona je u poslednje vreme osećala tegobe u vidu gušenja, nervoze i uzemirenosti, što je smatrala posledicom napornog rada i stresa, zbog čega su lekari u početku sumnjali da ima problem sa štitastom žlezdom - priča dobro obavešten izvor „Alo!“.
Kada smo je pozvali da potvrdimo naša saznanja, Sanja nije krila da se oseća loše.


- Nisam baš najbolje, na lekovima sam i čekam rezultate. Upravo sam kod lekara i nadam se da nije ništa ozbiljno, ali ću detaljnije o svemu pričati kada se sve završi i kada budem znala o čemu se radi. Još uvek ne znam kada ću se vratiti na male ekrane.
O svemu tome ću razgovarati sa Sašom Popovićem i dogovorićemo se šta ćemo jer u ovom trenutku zbog zdravstvenih problema ne mogu da stanem pred kameru - rekla nam je prilično uzmenirena Sanja, koju će do daljeg zameniti voditljka „Grand šoua“ Dragana Katić.

U PR službi „Granda“ kažu da očekuju Sanjin brz opravak.
- Sanja Kužet zbog prehlade ove nedelje neće voditi „Zvezde Granda“ i emisiju „Halo, halo“, koja se emituje na „Grand televiziji“. Već sledeće nedelje očekujemo njen povratak - istakli su u pres službi „Granda“.
Poslednji komentari
  • hm Vreme: 14.05.2014 08:52h

    Kakve kontradiktorne izjave-ona kaze da ima ozbiljnih zdravstvenih problema a PR sluzba Granda da je prehlada. A mozda i jeste prehlada stvarno je veoma slabo obucena. Gole ruke,noge,ledja...providno,til,slicevi... Prijateljski savet-obuci se malo bolje,ti si lepa i zgodna i u baba Staninom vunenom prsluku.

  • Snezana Vreme: 15.05.2014 08:19h

    Zaista nem je žao devojke jako je lepa i ljubazna, nemojte tako šta hvali što se tako oblači pa brate sve joj lepo stoji,samo neka ona ozdravi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP