Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ĐORĐEVIĆEVA UZ SUPRUGA POSTALA VELIKI FAN REALA IZ MADRIDA

Sanja: Ronaldo mi je poklonio dres!

Autor: Aleksandra Radojević | 01.02.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Sanja Đorđević, nekada jedna od najtraženijih pevačica, posle četiri godine pauze vraća se na estradnu scenu numerom „To me tako dobro boli“.

Sanja Đorđević

Sanja Đorđević | Foto: Nemanja Kostić

Pored toga što se odmorila od nastupa i javnih pojavljivanja, Sanja je za „Alo!” otkrila da je postala veliki fan Reala iz Madrida, kao i da joj je fudbaler Kristijano Ronaldo poklonio svoj dres.


Povukla sam se sa estrade zbog stresa!

Razlog zbog kojeg je Sanja Đorđević pre četiri godine sebi rekla: „Sad je dosta, povlačim se“, bio je stres koji je dosta uticao na nju, te se više nije radovala nastupima i pojavljivanjima na televiziji.
- Posle četiri godine ja sam bila u Štokholmu, radila Novu Godinu i to mi je bio povratak, htela sam da se vratim radno. U stvari, ja sam se umorila od stresa. SViše nikada neću dopustiti da toliko radim, to će biti nekoliko snimanja, nekoliko slikanja, nikada previše, jer sve što je previše, onda to nije zadovoljstvo, nije ljubav, onda je prosto mehanika. Mora da postoji ljubav u svemu, emocija. Kad ste non-stop u poslu, kada nemate vremena da birate pesme već drugi to rade za vas, to više nije to. I zato sam se povukla. To je taj stres, jer ja sam od ‘94 godine na sceni, svakog vikenda sam radila, svakog dana imala sam neke emisije, stalno sam bila u nekom haosu, da ne pričam o tim nekim detaljima - šminka, frizura, garderoba - i sve zarad tri minuta - kaže Đorđevićeva.

- Postala veliki fan Reala. Ozbiljno, uz mog Pericu sam počela da navijam za njih, pa smo zajedno putovali na utakmice. Ronaldo mi je poklonio dres, imam ga kod kuće. Jednom sam išla da radim obrve i taman kada je žena bila na pola posla, zove me Perica i kaže: „Gde si? Večeras igra Real“, ja sam skočila sa stolice i otišla kući da gledam - izjavila je Sanja Đorđević, koja je spremila specijalne kostime u kojima će se vratiti na scenu, a inspirisale su je predstave u Las Vegasu.

- Ne znam, meni je to prosto došlo. Posle četiri godine, rešila sam da sve izgleda drugačije, da izgleda scenski, možda su i predstave u Las Vegasu koje sam gledala malo uticale na to.
Tamo je sve scena, sve što je scena podrazumeva scenski nastup, ne neke markirane stvari koje ima i ovaj i peti i deseti, pa se svi pojavimo u istom. Ja sam i ranije sarađivala sa kreatorima koji su šili haljine samo za mene, ali nije bilo scene.
E, ovo je prvi nastup koji imam sa igračima, ali to je za ovu veliku scenu, naravno da će biti to sve umerenije na nekim drugim nastupima. Nisam imala uzor ni u jednoj svetskoj zvezdi, kažem, dosta sam predstava gledala i sve su originalne, pa poneku pogledam nekoliko puta i uvek sam imala to negde u glavi da kada se vratim ne budu haljinice i kompleti, već nešto drugačije. Ovo je drugačija Sanja - kaže pevačica, koja je ispričala i kako joj je bilo tokom ove četiri godine.

Kristijano Ronaldo

Kristijano Ronaldo | Foto: AP


- Bilo mi je vrlo lepo ovih godina, radila sam sve ono što nikada nisam, posvetila sam se isključivo sebi. Uvek sam bila nekome posvećena, publici, poslu, putovanjima, uvek je nešto bilo priotitet, nigde nije bilo mene. Uživala sam čitajući knjige, prvi put sam gledala serije. Ali, onda su me uhvatili neki crvići, želja za scenom, ta ljubav je jača od mene i odlučila sam da se vratim. Ali, iz svega ovoga sam izvukla pouku, ja sam odavno stvorila ime i prezime i karijeru, sada ću se pojavljivati povremeno, s vremena na vreme poneki singl, možda album, ali ništa neće biti mnogo, kada osetim potrebu i čujem nešto novo, tada ću to i plasirati - izjavila je Sanja.
Poslednji komentari
  • radicke Vreme: 02.02.2013 14:22h

    bolje da ti je poklonio ogledalo..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP