Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ĆAZIM PORUČIO PEVAČICI DA JE ONA NJEGOVA VELIKA LJUBAV:

Sanja, udaj se za mene!

Autor: Ekipa VIP | 24.12.2014 - 12:30:00h | Komentara: 8

Biznismen poznat po vezama sa pevačicama i srpskim devojkama, izgleda kao da je predvideo situaciju u kojoj će se naći Sanja Maletić, da će je ostaviti muž, jer joj je i ranije pisao da ukoliko ostane sama on će se oženiti njome.

Ako te muž  ostavi zbog  toga ja ću te ženiti

Ako te muž ostavi zbog toga ja ću te ženiti | Foto: Mitar Mitrović

Maletićeva i Osmani smišljali
kako da slažu novinare i obmanu javnost da između njih nema ništa više od prijateljstva

Naime, „Alo!“ je došao u posed još nekoliko prepiski između Maletićeve i Osmanija gde oni jedno drugom izjavljuju ljubav, maštaju gde će otputovati, ali i kako će slagati novinare.

Ćazim i Sanja

Ćazim i Sanja

 
- Ako te muž ostavi zbog toga, ja ću se oženiti tobom - napisao je Osmani Maletićevoj, koja se prethodno požalila kako može da ima problem zbog njihove veze.

Ćazim i Sanja

Ćazim: Palim se na razgovor!
Albanski biznismen požalio se pevačici kako ne može da ima odnose dok ne priča sa partnerkom i kako je to posledica stresa.
- Ako ne pričam puno i dugo i ako se ne opustim u zadnje vreme ništa od toga. Problem, ne mogu se opustiti. Psiha otišla - napisao je Ćazim Sanji na šta mu je ona odgovorila:
- Možeš dušo videćeš.

- Ti si slobodan, a ja sam udata. Hoće da mi naprave neku svađu i rat u kući - glasi jedna od poruka.
Nakon toga osmislili su strategiju šta da slažu kada ih novinari pozovu za izjavu.
- Ma, dušo, kažeš slično kao ja. To mi je drugarica koju poštujem, i to je to. Samo budala priča istinu za novine - posavetovala je Sanja Feliksa šta da kaže ukoliko ga pozovu novinari za izjavu.
- Važi, dogovoreno. A kako ću da lažem i da radim protiv sebe, ne moram da držim reč, pa da posle ništa ne bude - napisao joj je Ćazim pomalo neshvatljivo, ali izgleda da je ona koja treba razumela smisao poruke.

Ma dušo kažeš  novinarima slično kao  ja. To mi je drugarica  koju poštujem i to je to. Samo budala priča istinu za novine”

Ma dušo kažeš novinarima slično kao ja. To mi je drugarica koju poštujem i to je to. Samo budala priča istinu za novine”

Dalja konverzacija ticala se emocija, pa mu se Sanja požalila kako je usamljena.


- Jedva čekam da se vratim u Evropu, tako sam usamljena - požalila se pevačica biznismenu na šta joj je on odgovorio kako je željno očekuje.


Posle ovih prepiski Sanja je ugasila svoj Fejsbuk nalog dok je Osmanijev i dalje aktivan.

Kako bismo čuli komentare pozvali smo aktere ove prepiske, ali i Sanjinog supruga Ljubišu ali do zaključenja ovog broja nam se niko nije javljao na telefon.

Hteli da slažu „Alo!“ novine

Nakon što je na našem portalu izašla jedna od njihovih prepiski na društvenoj mreži pre nekoliko meseci, njih dvoje su pokušali da smisle izjavu koja bi demantovali naše navode.

Ćazim i Sanja

 
- „Alo!“ je objavio nešto o nama. Pogledaj portal, a ima i štampano „Alo“ izdanje. Izvini. Nemoj se uznemiravati. Ljubim te, odmaraj se, pa se čujemo kada se javiš - napisao je albanski biznismen pevačici na šta mu je ona dgovorila.


- Videh sada, ništa strašno. Ako bilo ko šta pita samo kaži moja drugarica. Tačka. Isto ću i ja, moj drug. Tačka. Još ću ih naružiti ako me budu zvali. Sram vas bilo, ja sam udata, a moj drug ima devojku. Sramota - fino je Sanja osmislila kako da se vadi u novinama.

Poslednji komentari
  • vvv Vreme: 24.12.2014 13:21h

    ahahahhahah... pa budale, neverovatno...

  • Sponzori javite se drazge cekaju Vreme: 24.12.2014 13:31h

    Ćazime Ćazime ljuljaj polusvet od srpske estrade. Sve te polumozgasice nemaju ne dlaka na glavi koliko su ih p.....

  • vvv Vreme: 24.12.2014 14:13h

    Jel ovo nece da mu se digne

  • lina Vreme: 24.12.2014 15:06h

    Gospode Boze Pomozi .... fuj fuj fuj

  • ... Sram vas bilo! Vreme: 24.12.2014 18:16h

    Pošto si videla u,,ALO,, da je objavio nešto, pa ništa strašno, ZAVIRI MALO U KOMENTARE ČITALACA ŠTA MISLE(sa pravom) O VAŠOJ UTOPIJSKOJ VEZI. Nemora ovo da komentarišem, ali me ovo iritira kao čoveka domaćina. Klekni na kolena ispred supruga i pomoli se prvo njemu, zatim Bogu da ti oprosti ovaj greh i da te primi nazad, a taj krimos-albanac već je stotinu ..OŽENIO,,!!!!!!????. Uzmi se u pamet (ako ga imaš) na budi naivna i što pre beži od tog tipa. Iskoristiće te za jednu noć i šutnuti ko poslednji dronjak. Ovo ti govorim kao prijatelj i poštovaoc ono što radiš u muzici.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP