Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICA PRED RAZVODOM ZBOG ALBANSKOG BIZNISMENA

Sanju napustio muž zbog Ćazima!

Autor: Ekipa VIP | 23.12.2014 - 11:30:00h | Komentara: 14

Sanja Maletić mogla bi brakom da plati ljubavnu prepisku koju je putem društvene mreže vodila sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem. Kako „Alo!“ saznaje, nakon što je u novinama video kakve poruke je njegova žena slala Ćazimu, Ljubiša se najpre žučno posvađao s njom, a zatim je spakovao stvari i napustio njihov zajednički dom.

Spakovao stvari i napustio dom:  Ljubiša i Sanja

Spakovao stvari i napustio dom: Ljubiša i Sanja

- Ljubiša je bio u šoku kada je video šta je njegova Sanja slala Feliksu. Posebno ga je pogodilo kad je video da je Ćazima zvala „ljubavi“ i da je bila spremna da slaže da ide da peva, a da je u stvari naumila da provede noć sa Osmanijem. Ljubiša i Sanja su se najpre žučno posvađali, a Sanja je pokušala na sve načine da se opravda. Kako Ljubiša nije želeo da prihvati njena objašnjenja, spakovao je stvari i izašao iz kuće - govori dobro obavešteni izvor.

Nedostupna za komentar: Sanja Maletić

Nedostupna za komentar: Sanja Maletić | Foto: Promo

 
Kako saznajemo od izvora bliskog pevačici i njenom suprugu, Sanja je očajna. Otkako je izašla u javnost njena i Ćazimova prepiska, sedi u stanu i plače. Komunicira samo sa najbližim prijateljima i nikome drugom se ne javlja na telefon. Nakon ovog skandala, Maletićeva je ugasila svoj Fejbuk profil putem kojeg je razmenjivala poruke i ugovarala sastanke sa Osmanijem.

Smišljao plan kako da se vidi sa pevačicom: Ćazim  Osmani

Smišljao plan kako da se vidi sa pevačicom: Ćazim Osmani | Foto: Rajko Ristić


Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo pevačicu, ali se ona do zaključenja ovog izdanja nije javljala na broj poznat redakciji, dok je njen suprug Ljubiša rekao:
- Nemojte mene da mešate u to. Ja nisam javna ličnost. Sve će se saznati kad se završi istraga.

 
Podsećanja radi, juče je „Alo!“ objavio poruke koje su Sanja i Ćazim razmenjivali preko Fejsbuka, a u kojima se zovu „ljubavi“. U njima pevačica opisuje kako bi albanskom biznismenu milovala kosu dok mu je glava u njenom krilu, a stavili su jedno drugom do znanja da za njih niko ne sme da zna. Nakon toga su smišljali način kako da se vide.

 
- Baš je lepo na otocima, raj, mir, baš lepo. Letiš do Splita ili Dubrovnika? Pa da te pokupimo brodom - upitao je Ćazim Sanju, na šta je ona odgovorila:
- Ali kako da pobegnem? Šta da kažem kod kuće? To je moj veliki problem. Možda bolje Beč, pa da me neko vrati - požalila se pevačica, na šta je Osmani rekao da smisli neki nastup ili da odradi neki nastup u Hrvatskoj.
Poslednji komentari
  • bordzija Vreme: 23.12.2014 07:37h

    Šta je preostalo čoveku koji iz novina pročita da je njegova supruga nekog drugog oslovila sa "ljubavi moja" To je šamar na 20 godina braka, a da ne govorim o tome što je čitav svoj život doveo pod znak pitanja. Dali se već i kada događalo, ako je u stanju da to uradi sa albancom, itd. itd. Veoma ružna pitanja posle kojih nema zajedničkog života. Po meni je ovo gore nego da ju je zatekao na gomili sa nekim muškarcom.

  • Goran Vreme: 23.12.2014 12:25h

    E sad je odradila najbolji nastup u svom zivotu....

  • JO Vreme: 23.12.2014 13:41h

    LJUBAVI, MILA, DRAGA....TO SU RECI KOJIMA VAS PRODAVACICE NA PIJACI "VABE" AKO POKAZEET INTERESOVANJE DA NESTO KUPITE. NA ZALOST OVE LEPE RECI SU POSTALE PILJARSKI RECNIK. SANJA TO ZNA I TO KORISTI.PRICA KAO PRODAVACICA JAJA I PAPRIKA NA PIJACI...ONAJE PRIPROSTA TAMAN KOLIKO I SVA DNEVNA I NEDELJ STAMPA I PLITKA KAO SRPSKA POLITIKA. ONA JE -VIJ

  • Nikola Vreme: 23.12.2014 14:05h

    Covek je veliku gresku napravio. Trebao je nju da iseli napolje, da je tuzi i od nje da trazi ostetu za naneti bol, ponizenje i izdrzavanje.

  • Vesna Vreme: 23.12.2014 14:33h

    Ovaj Cazim ko OPSTINSKI PECAT Sve zivo je overio :)))

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP