Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

GLUMICA MAJA ŠUŠA OTKRIVA ZA ALO!

Šaper me je „silovao“ al' u predstavi!

Autor: Isidora Tubin | 04.04.2015 - 21:52:00h | Komentara: 0

Marketinški stručnjak i nekdašnji član „Idola“ Srđan Šaper našao se pred neočekivanim zadatkom, kada mu je glumica Maja Šuša, usred predstave kojoj je prisustvovao, tražila da je siluje. Šaper se snašao na daskama koje život znače i, prema rečima mlade glumice, uspešno je obavio zadatak.

Maja Šuša

Maja Šuša

Naime, Maja Šuša igra u predstavi „Verter: ili imaš nade, ili nade nemaš“, i prema dogovorenom scenariju treba da izabere nekoga iz publike ko će učestvovati u sceni silovanja. Glumica je došla do publike, ne znajući da je čovek kojeg je izabrala Šaper i zamolila ga da dođe sa njom na scenu, što je on rado prihvatio.


- Šuša je tokom predstave ušla u redove publike i prišla Šaperu. Šarmantno ga je zamolila da joj asistira u sceni koju izvodi, što je njega poprilično iznenadilo. Iako iznenađen, Srđan se osmehnuo i izašao na binu. Sve je bilo veoma simpatično i Šaper se dobro snašao na sceni - rekao je izvor za naš list.

Kontaktirali smo sa mladom glumicom kako bismo čuli njene impresije o iznenadnoj saradnji sa Srđanom i kako bismo saznali da li je znala koga poziva da dođe na binu.

Srđan Šaper

Srđan Šaper | Foto: Petar Marković

 
- Prema scenariju, u toku jednog monologa ja biram nekoga iz publike ko će biti fizička prepreka, tačnije silovatelj. Nisam znala ko je taj čovek i njega sam nasumice izabrala jer je sedeo u drugom redu. Odmah je prihvatio moju molbu i bio je vrlo prirodan, baš se potrudio da odigra svoju ulogu. Nije dugo trajalo, jer se mi ubrzo zahvalimo dobrovoljcu za učešće i vratimo ga u publiku - rekla je Šuša za naš list.

Pozvali smo i Šapera da vidimo kako se on proveo.
- Impresioniran sam ulogama svih mladih glumaca. Tim pre bio sam polaskan pozivom Maje Šuše da joj se kao gledalac pridružim na sceni i priznajem da mi je ovaj kratki glumački kambek, ako mogu tako da ga nazovem, prijao - rekao nam je Srđan Šaper, osnivač I&F McCann Grupe.

Podsećanja radi, Šaper je već pokazao svoje glumačke sposobnosti u filmu „Davitelj protiv davitelja“, u kojem je igrao Spiridona Kopicla.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP