Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OTPUTOVALA U ISTANBUL

Sara: Ivanova Lena me molila da ostanem u Srbiji!

Autor: A. Radojević | 09.02.2014 - 09:15:00h | Komentara: 7

Iako su pre samo nekoliko dana obelodanili da su u ljubavnoj vezi, Ivan Marinković i Sara Trajanović su morali da se razdvoje na dva meseca, jer je manekenka zbog poslavnih obaveza otputovala u Istanbul. Njih dvoje će ubuduće svoju vezu održavati isključivo preko društvenih mreža, a kako Sara kaže, Ivanova ćerka Lena joj nije dala da otputuje i tražila joj je da baci kartu.

Poslednje  minute pred  let iskoristili  za poljupce:  Sara i Ivan

Poslednje minute pred let iskoristili za poljupce: Sara i Ivan | Foto: Jelena Vučetić

- Lena je sve vreme vikala: „Baci kartu, baci kartu“, baš je bila tužna što idem i jedva smo se razdvojile. Ona je zaista jedno divno, inteligentno i pametno dete, i mnogo sam je zavolela.

Ivan je džentlmenski vukao teži kofer

Ivan je džentlmenski vukao teži kofer | Foto: Jelena Vučetić

Pošto ona i Ivan idu na rođendan kod ćerke moje drugarice u jednu igraonicu, bila je jako tužna što ne idem sa njima. Onda sam joj obećala da ćemo se čuti preko „skajpa“ i da će mi ispričati kako je bilo. Samo Ivan mora da ode i kupi kameru - izjavila je Sara pre poletanja aviona za Istanbul i dodala da će joj Ivan mnogo nedostajati.


Kafica pred ulazak u avion

Kafica pred ulazak u avion | Foto: Jelena Vučetić

- Naravno da će mi Ivan mnogo nedostajati, ali i to vreme će brzo proći. Ja sam već navikla na takve situacije, jer sam imala prilike da se nađem u istim, ali on nije. Sve će biti u najboljem redu, svakodnevno ćemo se čuti i dopisivati.

Nisu marili  za znatiželjne  poglede...

Nisu marili za znatiželjne poglede... | Foto: Jelena Vučetić

Ne znam da li ću imati prostora da se vidim sa njim ako đođe, jer su nama tamo ispunjeni dani i nikad se ne zna kada smo slobodni, ali biće sve u redu - kaže Trajanovićeva.


Svakodnevno će se viđati preko „skajpa“

Svakodnevno će se viđati preko „skajpa“ | Foto: Jelena Vučetić

Inače, Ivan Marinković je dovezao svoju dragu na aeorodrom “i sve vreme vodio računa o njenom prtljagu. Njih dvoje su se sve vreme grlili i razmenjivali poljupce i bilo im je izuzetno teško da se razdvoje. Ali kako su veoma zaljubljeni, veruju da će ova razdvojenost brzo proći i da neće uticati na njihovu vezu.
 

Ivan: Neću biti ljubomoran!


Pošto će dva meseca biti razvojen od Sare Trajanović, Ivan Marinković je ispričao kako neće biti ljubomoran i da maksimalno veruje svojoj devojci.
- Ma neću biti ljubomoran. Poznajem Saru i znam da ona ne voli te manekene, tako da sam siguran da će sve biti u najboljem redu. Mnogo će mi nedostajati, ali vreme će brzo proći i ponovo ćemo biti jedno pored drugog - izjavio je Marinković.
- Ne znam da li ću je posetiti u Istanbulu, ako je iznenadim, iznenadio sam je. Ona će imati mnogo posla tamo, a i ja u Beogradu imam obaveza, tako da ćemo videti, ako se ukaže prilika - kaže Ivan.

Poslednji komentari
  • Lija Vreme: 09.02.2014 10:03h

    Kad je raskinula sa Akijem rakla je da je navodno jedan od razloga raskida i put na koji uskoro ide sto je znacilo da joj nije uopste stalo do te veze..sada ipak i ako ide na put zele da pokusaju da prevazidju iskusenje znaci da su emocije i ljubav iskrene tako da im zelim srecu, da dani sto pre i sto lakse prodju ..drzite se

  • Madi Vreme: 09.02.2014 10:15h

    Neka sto pre i lakse prodje! Verujem da c biti tesko ali ako su emocije prave svaki tast se polaze

  • Lisovic Vreme: 09.02.2014 15:27h

    U Istanbul sa istoka svrati seik crna oka.Pa tu malo on zastade i napravi Sari jade. Kad uvide sta se sprema Ivana joj nigde nema.Aki Aki gde si ti?Dukati su prokleti.

  • Komentator Vreme: 09.02.2014 16:32h

    Hoce li vise skinuti ovaj prsluk"fensi manekenka" ccc

  • nedjo Vreme: 10.02.2014 02:28h

    kakvi besmisleni likovi

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP