Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

KRAJ LJUBAVI

Sara raskinula sa Aleksandrom!

Autor: Blic | 24.05.2014 - 12:00:00h | Komentara: 3

Pevačica Sara Jovanović raskinula je jednogodišnju vezu sa odbojkašem Aleksandrom Atanasijevićem. Iako se od aprila šuška da im je veza u krizi, Sara je te glasine nekoliko puta demantovala, ali je pred prvu godišnjicu priznala da se više ne zabavlja sa odbojkašem, koji igra u italijanskoj Peruđi.

Sara Jovanović

Sara  i Aleksandar

- Mogu samo da vam kažem da Aleksandar i ja više nismo zajedno. Ostalo ne želim da komentarišem. Molila bih vas da poštujete našu privatnost - rekla je Sara za „Blic“ nakon što je „Puls“ objavio da je poznati par raskinuo.
Ni Aleksandar nije želeo da komentariše raskid poručivši nam da se nada da ga razumemo. Upućeni kažu da je daljina ugrozila njihov odnos i da su se u poslednje vreme često raspravljali. Kažu i da je Sara inicirala raskid jer je očekivala da on zbog nje češće dolazi u Srbiju.
- Sara je često bila u Italiji, dok on zbog utakmica nije mogao da joj uzvrati istom merom. Činilo joj se da njegove emocije više nisu iste. Zato je odlučila da raskine - zaključuje izvor „Blica“.
Poslednji komentari
  • Danica Vreme: 24.05.2014 19:57h

    Draga Saro, Ne mogu da verujem da si raskinula sa Aleksandrom!Nismo ni znale zato sto smo mislile da kad porastes,udaces se za njega!Mozda ste se predomislili!RTS ti preporucuje da pomognes ugrozenima iz Obrenovca jer u Obrenovcu je bila poplava!

  • jack Vreme: 24.05.2014 20:05h

    Oboje su niko i ništa i na ovaj jadan način prave sebi popularnost. Za ovog rukometaša niko nije čuo a za ovu Saru znamo jedino da nema sluha. Pustila se u promet i ovako traži sledećeg švalera.

  • Ano Vreme: 25.05.2014 09:59h

    "Neizmjerno vam hvala" što nas trujete ovakvim glupostima, ja nisam mogao da spavam sve dok nam niste rekli šta se desilo u vezi ovih totalno nebitnih ljudi u našim životima, pogotovu sad kad nas je zadesila ova tragedija!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP