Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MANEKENKA UŽIVA U NOVOJ VEZI

Sara smuvala stranca, Milan poludeo!

Autor: E. A. | 20.09.2014 - 07:30:00h | Komentara: 9

„Posle kiše dođe sunce“, rečenica koju ovih dana ponavlja manekenka Sara Trajanović jer joj je konačno krenulo u ljubavi. Kako saznajemo, bivša farmerka uživa već nekoliko dana u vezi sa stranim državaljaninom, koji je u Beograd doputovao samo zbog nje.

Zaboravila na bivšeg:  Sara sa novim tipom

Zaboravila na bivšeg: Sara sa novim tipom

Zanimljivo je da, dok Trajanovićevoj cvetaju ruže, njen bivši dečko Milan Marinković rešio je da, nakon putovanja na Kipar sa devojkom Sandrom Cvetanović, okonča vezu i pokuša da vrati Saru.


- Milan se nadao da će ga Sara moliti da se pomire i nije očekivao da u tako kratkom periodu nađe novog dečka. Inače, kada je Cecin brat nju ostavio zbog najbolje drugarice i ona je bila veoma tužna. U tom periodu joj se na Fejsbuku javio jedan stranac i dopisivali su se nekoliko dana.
Kada je Sara doputovala na Majorku, taj dečko, čije ime ne smem da vam kažem, saopštio joj je kako će doputovati u Beograd i čekati je da se vrati sa putovanja. Sara se neko vreme nećkala, ali je po povratku sa ove egzotične destinacije dala priliku dečku da se bolje upoznaju. Njih dvoje su još na početku veze, trenutno im je lepo, ali Trajanovićeva ne može tek tako da se opusti nakon svega što joj se desilo - priča nam izvor blizak manekenki, i dodaje da je Milan, njen bivši, shvatio da želi Saru nazad.

- Milan je shvatio da Sandra ipak nije devojka za njega, jer je sa Sarom imao razumevanje, poštovanje, ljubav i nikada im nije bilo dosadno. Sandra je malo ljubomorna, a njemu to mnogo smeta. Pokušao je da kontaktira bivšu, a onda je shvatio da ona ima novu ljubav. Muškarac kao muškarac, malo ga je pogodila sujeta, pa sada svakodnevno piše Sari, želeći da se vide i popričaju - završava naš izvor blizak Sari.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 20.09.2014 07:45h

    televisa presenta

  • Luna Vreme: 20.09.2014 09:02h

    Ko je Milan? Šta radi i po čemuy je poznat???? Dokle ćete više da pišete o potpuno perifernim likovima koji su totalni anonimusi?

  • Nosina Vreme: 20.09.2014 09:46h

    E pa bas je nasla sta ce da smuva, lep 'nosic' ima taj njen fkobojagi frajer, stvarno mora da se bas dobrano potrudila da smuva tod tamnoputog 'lepotana'... Sto nije smuvala engleskog Princa Harry-ja ili tako nesto, nego se hvali sa ovakvim tipovima...hahaha...cim se lud hvali, pametan se sramoti, pa mi onda nij eni cudo da se ova hvali sa ovim tipom...sramota!

  • ne vracaj se Vreme: 20.09.2014 10:20h

    nikad na staro, iz iskustva golemog i napacenog.Jednom kad odes ti .....nemoj se vracati.....

  • deki Vreme: 20.09.2014 14:06h

    Uvek krpa nadje zakrpu...ovakvih kao sto je ona nasala oko Belvila ima na pasja preskakala:)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP