Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ZGRANUTA KOMENTARIMA

Sara Trajanović: Nikola mi nije dečko već moj dobar prijatelj

Autor: Opera.17 | 28.09.2014 - 13:30:00h | Komentara: 1

Manekenka Sara Trajanović se nakon raskida ljubavne romanse sa Milanom Marinkovićem našla na udaru domaćih medija, pa su se do sada pojavile mnoge priče o tome ko joj je novi dečko, s kim se viđa i s kim je otišla na more u Španiju.

Sara Trajanović

Sara Trajanović | Foto: Instagram / sarah131091

Prema jednoj verziji priče Sara je svog dečka ostavila u Beograd da bi otputovala na more u društvu drugarice, koja joj je zapravo bila samo paravan jer je letovanje finansirao bogati biznismen.

Sara Trajanović

Sara Trajanović | Foto: Fejsbuk

Sara se povodom ovih priča oglasila na društvenoj mreži Fejsbuk i napisala da je do sada pokušavala da se izdigne iznad svih priča koje o njoj kruže.
- Biti novinar nikako ne znači izmišljati priče. Sa takvom bujnom maštom bi trebalo da pišu bajke, a ne članke u novinama koje će predstavljati kao činjenicno stanje. Pročitavši komentare, koji su ništa manje gnusni nego ovaj tekst, došla sam do zaključka da neki ljudi očigledno nemaju dovoljno zanimacije u životu, pa slobodno vreme popunjavaju izmišljajući priče o mom . Učiniću takvima, pa ću im dati informacije koje ih evidentno toliko zanimaju. Na more sam otišla sa svojom drugaricom, jer sam tako želela, a ne da bi mi ona bila “paravan” kako pojedini tvrde. Zatim, Nikola Petrović (sin Suzane Perović) je moj prijatelj, a ne dečko. Otkad je to jedna fotografija dokaz veze? Smešni su mi napori novinara da me spoje s nekim, ali ranije su me bar spajali sa jednim, a sada sam navodno sa trojicom. Bojim se, doćiće vreme da ne mogu ni sa kim ni kafu da popijem, a da novinari to ne predstave kao moju novu aferu. Više puta sam bila na udaru tabloida i svaki put sam pokušala da se dostojanstveno izdignem iznad toga, ali ovo širenje neistina je uzelo maha... - napisala je Sara.
Poslednji komentari
  • robi Vreme: 29.09.2014 07:47h

    a po cemu je ova poznata???niko ne zna?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP