Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MARINKOVIĆ IMA DVA MESECA DA SPREMI SVADBU

Sara u Turskoj kupuje venčanicu!

Autor: B. Radulović | 20.02.2014 - 07:02:00h | Komentara: 6

Sara Trajanović, manekenka i bivša učesnica rijalitija „Farma“, izabrala je jednu od najskupljih venčanica poznatog turskog kreatora, u čijoj zemlji se trenutno nalazi zbog mnogobrojnih kastinga, što ukazuje na to da bi za dva meseca, kada se vrati u Srbiju, mogla da stane pred oltar sa dečkom Ivanom Marinkovićem.

Manekenka u Istanbulu  proba najbolje modele  haljina i nagovaštava da  bi uskoro mogla da stane  na ludi kamen sa bivšim mužem

Manekenka u Istanbulu proba najbolje modele haljina i nagovaštava da bi uskoro mogla da stane na ludi kamen

S obzirom na to da smo došli u posed fotografija na kojima Sara pozira u svadenoj venčanici sa kristalima, a na kojima blista kao prava mlada, nismo mogli da je ne pozovemo i pitamo kakvo to iznenađenje sprema Ivanu po povratku u našu zemlju.


- Kao što vidite, venčanica mi lepo stoji, ali venčanje ne bih komentarisala - zagonetno nam je rekla atraktivna crnka, koja je nedavno pred put u Istanbul za „Alo!“ izjavila da ako sve bude u redu sa Ivanom, ne beži od toga da se jednog dana ostvari u ulozi supruge i majke.

Sara Trajanović

Sara Trajanović


- Nedostaje mi mnogo, ali svaki slobodan trenutak koristimo da pričamo putem „Skajpa“. Kada nam poslovne obaveze dozvole, naši razgovori traju dugo kao kod svakog zaljubljenog para i svaki dan slavimo kao Dan zaljubljenih - priznaje Sara i dodaje da još uvek nije imala priliku da razgovara putem interneta s Ivanovom ćerkom Lenom, koju je vrlo brzo zavolela.

Ona ne krije da im fizička razdvojenost teško pada i da su oboje pomalo ljubomorni, što smo mogli videti i u rijalitiju.

- Određena doza ljubomore je zdrava, a u sebi je imamo i Ivan i ja. Ono što je drugačije nego na farmi jesu uslovi u kojima živimo u spoljašnjem svetu. Dobro je što smo se za sve ovo vreme veoma dobro upoznali, pa Ivan nema razloga da sumnja u mene, kao ni ja u njega. Potpuno verujemo jedno drugom i o svemu svakodnevno pričamo - kaže bivša farmerka, koja je u Tursku otišla na dva meseca, gde svakodnevno ima kastinge za različite modne kuće i fotografisanje za kataloge. Ne krije da bi volela da se oproba i u glumačkim vodama.

Sara i Ivan

Sara i Ivan


- Ako bi iskrsao kasting za neku dobru ulogu, volela bih da se oprobam i u tom svetu. Zarada je definitivno veća u inostranstvu, zbog čega mi je to tržište interesantnije. Imam mnogo obaveza, pa ne stižem da prošetam ili idem u provod, ali nikada do sada nisam imala problem što sam Srpkinja - kaže Sara.
Poslednji komentari
  • ljilja Vreme: 20.02.2014 09:25h

    Ovo će biti još jedna sapunica kao Danijel i Jovana, a s obzirom na njihov genetski kod od ove ljubavi nema ništa. Ja im želim sreću, ali... nije do mene....

  • mila Vreme: 20.02.2014 10:13h

    A hoce li Baka Goca doci na vencanje?

  • anna Vreme: 20.02.2014 11:09h

    Bravo Sara razveselila si mnoge a i rastuzila a najvise svoju majku

  • Maja Vreme: 20.02.2014 12:05h

    Neka je sa srecom,Ivan i Sara opstaju uprkos svim preprekama.

  • Aleksija Vreme: 20.02.2014 12:47h

    najbolji ste bili i ostali!!! Ljubav pobedjuje sve!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP