Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PROŠLI KROZ TEŽAK PERIOD

Saša Kapor i Nikolina Kovač: Naš sin je dobio svoju prvu bitku!

Autor: Hello | 31.10.2013 - 10:20:00h | Komentara: 2

Mladi bračni par Nikolina Kovač i Saša Kapor već nakon prvog sastanka shvatili su da su stvoreni jedno za drugo, a posle samo tri meseca veze saznali su da će postati roditelji.

Uskoro venčanje: Nikolina Kovač i Saša Kapor

Nikolina Kovač i Saša Kapor | Foto: Petar Marković

Samo nekoliko dana pre rođenja njihovog sina poznati par venčao se u krugu kumova i uže familije, a u prvim danima života njihove bebe prošli su kroz težak period jer je zbog komplikacija njihov sin morao izvesno vreme da provede u inkubatoru.
"Pošto sam se porodila carskim rezom, mom sinu je u plućima ostala voda koju nije uspeo da apsorbuje i zbog toga je devet dana morao da provede na Institutu za majku i dete. Ne volim da se sećam tog perioda, najbitnije mi je da je sada zdrav i napredan dečak", iskrena je Nikolina.
"Bilo je teško u bolnici kada su drugim porodiljama donosili decu, a ja nisam imala priliku da vidim svog mališana. Zapravo, pokazali su mi ga samo kada sam se probudila iz anestezije i odmah su ga odveli u inkubator. S druge strane, strahovala sam da Saša i moja mama kriju nešto od mene i da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljnije ugroženo nego što je zaista bilo", govori pevačica.
Saša objašnjavada je NIkolina po izlasku iz prodilišta odmah smo otišli na Institut za majku i dete. "Ona je među svim bebama prvo ugledala Nikolaja i rekla kako je lepo ovo dete, a ja sam joj rekao da je to naš sin. Tada smo svakodnevno nosili njeno mleko kojim su ga hranili i tada je počeo najviše da napreduje. Bio je devet dana na bolničkom lečenju, ali nama je to trajalo kao čitava večnost. Poslednja dva dana moja supruga je bila s njim jer je imala obuku za majke".
Srećni roditelji izabrali su za svog mališana ime Nikolaj jer to ime znači pobeda, a ispostavilo se da mu ime priliči jer je dobio svoju prvu životnu bitku.
"Ništa mi nije teško kada je u pitanju moj sin. Mnogi me pitaju da li mi smeta da ustajem noću, a moj odgovor je da mi to nimalo nije teško. Mislim da je velika privilegija podizati malo dete koje u potpunosti zavisi od vas. I Saša se odlično snašao i zna da menja pelene ili da kupa bebu, i što više vreme prolazi sve smo uigraniji kao tim", tvrdi Kovačeva.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 31.10.2013 21:01h

    nek je sa srecom

  • eli Vreme: 01.11.2013 12:47h

    neka vam je živ izdrav,a vi da ostanete uvek tako dobri i brižni roditelji.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP