Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

TVRDI DA GLASOVI IZ NEKIH ZEMALJA NISU PRIHVAĆENI

Saša Milošević: Pokrali su nas na Eurosongu!

Autor: Mondo - Informer | 17.05.2013 - 13:41:00h | Komentara: 11

Kompozitor pesme "Ljubav je svuda" kojom su se Moje 3 predstavile u Malmeu, tvrdi da SMS glasovi iz pojedinih zemalja nisu prihvaćeni, prenose domaći mediji.

Saša Milošević Mare

Saša Milošević Mare | Foto: Oliver Bunić

- Javljali su nam iz Švedske, Estonije, Austrije i drugih zemalja i objasnili da su im se SMS glasovi koje su slali, vraćali. Postoje i dokazi za to, jer smo videli njihove poruke i obaveštenje da glasovi nisu prihvaćeni. Ukrali su nam finale - rekao je Milošević. On je objasnio da se glasanje i sabiranje obavilo pod velom misterije, pa oni neće mnogo moći da urade i jedino što im preostaje jeste da "okrenu leđa prošlosti i krenu dalje".

Milošević kaže da nije razočaran, jer su devojke opravdale njegova očekivanja, ali da se svi slažu u jednom, a to je da Eurosong gubi smisao.
- Ne mogu da poverujem u to da baš ni jedna bivša jugoslovenska republika nije uspela da se plasira dalje. Glasanje je prošlo super, ali nam je žiri dao slabe ocene - kaže kompozitor. On smatra da se loš plasman dogodio i zbog toga što su pevale na maternjem jeziku i da su možda trebali da krenu stopama Rusa i pevaju na engleskom. Fanovima Eurosonga nisu se baš dopali kostimi pevačica, već su ih opisali kao "trudne lizalice".

Očekivale  da će se  naći u finalu:  „Moje 3“

Mirna, Nevena i Sara, ''Moje 3'' | Foto: RAS

 Saša kaže da se nije mešao u njihov izgled i ples, jer smatra da Moje 3 mogu da ponesu sve i da ne treba da zaboravimo da je Ana Ljubinković koja je radila kostime, ozbiljno ime u svetu mode. Mediji su brujali i o tome da je Eurosong koštao Srbiju 25.000 evra, ali kompozitor je demantovao te priče.
- O mnogo manjoj sumi je reč i RTS ima pravu računicu. Znam da jedna proba danske predstavnice košta 10.000 evra i da će ih imati najmanje deset! Delegacije dolaze sa milionskim budžetima, a naša sredstva su smešna u poređenju sa njima - objašnjava Milošević.
Poslednji komentari
  • Maja Vreme: 17.05.2013 13:47h

    Da, da, nismo usli u finale zato sto su nas pokrali a ne zato sto je pesma sr**e. Cuti i pokrij se, obrukao si se posle onolikog pametovanja u PGS

  • Srdjan Vreme: 17.05.2013 14:07h

    Ma dal je moguce, a kada smo bili prvi onda nam je Evrosong bio okej, a sada kada ni u finale nismo usli on gubi smisao. E moji vi. To je smejurija od takmicenja nista bolje od takmicenja za zvezdu granda, isti fazoni.

  • sincitybg Vreme: 17.05.2013 14:48h

    Bitno je d si ti poveo zenu o racun drzave, i jos da peva pratece vokale, devojke lepo pevaju ali pesma uzas, vuku se za ruke i plaze jedna drugoj, o kostimima nemam komentar....nije sramota priznati da smo losi bili,a ne raspredati price eto kako ljubomorna evropa nas sabotira za pobedu kad smo po kladionicama bili cak na 18 mestu

  • Sredoje Vreme: 17.05.2013 14:54h

    Ne verujem da su nas mnogo pokrali i da smo prosli u finale bili bi na samom zacelju u finalu.

  • Boba Vreme: 17.05.2013 15:10h

    Daj bre Kompozitore, pokrij se usima i priznaj da je pesma ocajna. Ne izmisljaj razloge neuspeha.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP