Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DIREKTOR „GRAND PRODUKCIJE“ GOVORI O PLANOVIMA I USPESIMA

Saša Popović: Cecu bih uzeo iz "Pinkovih zvezda"!

Autor: Sanja Arsić | 25.09.2014 - 20:30:00h | Komentara: 0

„Godinama unazad, ukoliko se osvrnete na istorijat ‘Zvezda Granda‘, naše takmičenje su pokušavali da skinu sa trona“, rekao je, između ostalog, Saša

Saša Popović i Ceca Ražnatović

Saša Popović i Ceca Ražnatović

Nakon što je prva emisija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“ emitovana na Televiziji „Prva“, direktor „Grand produkcije“, Saša Popović zadovoljan je postignutim uspehom, a tim povodom dao je intervju za „Alo!“. Osim što je pričao o svojim emisijama, popularnosti kolega, Popović je otkrio da bi jedino Svetlanu Cecu Ražnatović iz postavke žirija „Pinkovih zvezda“ uzeo za svoj šou „Zvezde Granda“.

„Ivanović je sjajan momak!“

„Policija je  razgovarala sa mnom.  Verujem da daju  sve od sebe“: Ivan Ivanović

Ivan Ivanović | Foto: Petar Marković

 

Nakon reklame gde Popović preti Ivanu Ivanović koja je oduševila javnost, direktor „Granda“ otkriva u kakvom je odnosu sa voditeljem.
Ivan je jedan sjajan momak koji je još na početku bavljenja ovim poslom shvatio kako stvari funkcionišu na medijskoj i javnoj sceni, i drži se tog kursa. Uvek smo bili u odličnim odnosima, pa je tako i sada - kaže Popović.
 


- Utisci nakon prve epizode „Zvezde Granda“ su fenomelni. Od samog sadržaja emisije, preko sjajnog žirija, scenografije i takmičara, pa sve do samog rejtinga, koji je pokazao koliko ogroman kredibilitet imamo kod publike - kaže Popović, koji smatra da nema konkurenciju.


- Godinama unazad, ukoliko se osvrnete na istorijat „Zvezda Granda“, naše takmičenjue su pokušavali da skinu sa trona. Podsetiću vas na „Idol“, „Operaciju trijumf“, „Iks faktor“, „Prvi glas Srbije“... Nijedan od tih projekata nije se održao danas, niti je uspeo da ugrozi popularnost i rejting „Zvezda Granda“. Osim što pravimo dobre i kvalitetne emisije, mi se završetkom sezone ne odričemo kandidata. Preko njih 70 smo izvukli iz anonimnosti, pomogli im da zarađuju dobro, kupuju stanove i automobile, osnivaju porodice... S druge strane, kada pričamo o samom takmičenju, dobro je imati konkurenciju - otkriva Saša, i dodaje da bi iz takmičenja „Pinkove zvezde“ uzeo Cecu za svoj žiri.


Cecu, jer je već je nekoliko puta bila član žirija u „Zvezdama Granda“, naša je dobra drugarica i mnogo je volimo - kaže direktor „Granda“, i objašnjava zašto je pozvao Anu Bekutu u žiri.


- Ana Bekuta je vrstan umetnik, pevačica sa izvarednom karijerom, veoma uvažena od strane svih koji u svetu muzike znače nešto. Da i ne govorim o poštovanju i ljubavi koju ima od celokupne javnosti - rekao je Popović i otkrio kako se snalazi na novoj televiziji.


- „Grand“ se pozicionirao kao veoma gledan program, tako da nam je veoma lako da nađemo zajednički jezik sa svima. Sa „Prvom“ posebno dobro sarađujemo, jer je reč o ljudima koji veoma profesionalno odgovaraju svom poslu i sjajno vode svoje televiziju. Kada sarađujete sa takvim ljudima, onda je i milina raditi, ma koliko da je teško i zahtevno - izjavio je Saša, i dodao da se ne bavi tračevima koji se pojavljuju u medijima, kao što je veza Šabana Šaulića i Ivone Negovanović Cuce, ali i Tamare Stojmirov i Željka Rstića.
- Bavim se veoma ozbiljnim i zahtevnim poslom, tako da zaista nemam vremena, niti je u mojoj prirodi da se bavim tračevima i pričama rekla-kazala - rekao je Popović, i dodao da se radi i na „Grand festivalu“, koji će se emitovati na Televiziji „Prva“.

„Mi se bavimo karijerama naših finalista!“

Rada Manojlović

Rada Manojlović | Foto: M. Mitrović

 

- Ne mogu da odgovorim ko ima najbolju karijeru, jer je to nemerljivo. Ali mogu da spomenem samo neka od imena koja su zvezde „Granda“ i svima će biti jasno da se mi karijerama tih mladih ljudi zaista i bavimo - Rada Manjolović, Milica Todorović, Milica Pavlović, Tanja Savić, Slavica Ćukteraš, Bane Mojićević, Dinča, Topalko, Petar Mitić i još mnogo njih, da ih ne nabrajam sada sve, neće biti dovoljno mesta u novini - uz osmeh je rekao Saša.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP