Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

DRES KOD

Saša Popović: Ko mi dođe u emisiju u džemperu i farmericama, izbaciću ga!

Autor: Blic | 21.01.2014 - 15:15:00h | Komentara: 6

Direktor "Grand" produkcije, Saša Popović kritikovao je svoje pevače, jer vređaju svojim neodgovornim ponašanjem i njega i njegovu publiku.

On je dodao i da ga izuzetno nervira njihova garderoba, jer ne žele da se potrude oko nje. - Upozoravam pevače, ovo je velika scena, ovo je velika emisija, a vidim da neki dolaze u džemperu i farmericama u kojima idu po ulici i sede u kafiću. Evo javno ih upozoravam, ako još neko tako dođe, izbaciću ga! -  kazao je Popović.

Naplaćuje kašnjenje: Saša PopovićSaša Popović | Foto: Oksana Krutenjuk

 On je dodao i da je već hteo da izbaci nekoliko njih, ali nije želeo da ih javno bruka, te da je ovo i poslednje upozorenje za sve.

Originalnu vest pročitajte na Blic.rs.

Poslednji komentari
  • Viki Vreme: 21.01.2014 15:26h

    Bilo bi bolje da poruci onim pocetnicama da se pristojno obuku. Hvala Bogu sada je izbor Zv. Granda normalniji jer takmicarke se ne moraju i odecom takmiciti i nema vise onog padanja, valjanja po bini i grljenja gazda Sase

  • Milovan S Nikolić Sombor Vreme: 21.01.2014 17:29h

    Čika Saša i samog tebe smo gledali u emisiji u odrpanim farmericama samo tebi se nesme prigovoriti jer si ti bos.Uredu je upozorenje samo je pitanje dali to važi i recimo za Acu Pejovića,Acu lukasa, ili gologuzih dama koje su lična karta Granda što ste i u ovoj emisiji potvrdili sa svojom miljenicom Milicom Pavlović koja može kako hoće dok vam puni kasu Granda.Jednostavno ste u pravu kao bos jer ste vrovatno uobrezili da ste stvarni čuvar dela kulture koju današnja mladfost predstavlja kako hoće,posebno ako im se to isplati.Mogli ste naglasiti da to pravilo i za goste iz država BIH,Hrvatska,Makedonija i Crna Gora.

  • I treba tako Vreme: 21.01.2014 18:25h

    I treba tako. Nisu dosli da tezgare u studio. Devojkama treba yabraniti da dolaze u pantalonama!

  • todor Vreme: 21.01.2014 20:26h

    Bilo bi dobro da se sve zene koje dolaze na TV konacno upristoje da ne dolaze na TV kao da su u ordinaciji kod ginekologa.

  • jovica Vreme: 21.01.2014 20:26h

    Ne mogu da shvatim poziv Saše Popovića da sve pevačice trebaju da se oblače ili bolje rečeno neoblače kako bi zado voljili gledaoce. Moram priznati da me je bilo sramota što sam gledo i slušao šta Saša priča. Da li on misli da pet miliona gledalaca kako on reče svi uživaju da gledaju polugole pevaljke ili ima i onih koji bi radije da slušaju pristojno obučene pevačice.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP