Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

GOSTOVANJE DIREKTORA KOD IVANA IVANOVIĆA ZABELEŽILO REKORDNI REJTING

Saša Popović oborio
gledanost „Granda“!

Autor: Dragana Tripić | 22.11.2013 - 07:00:00h | Komentara: 2

Iako se Saša Popović dve decenije bori da njegova emisija “Grand šou” bude uvek najgledanija, prošlog petka se to nije dogodilo jer je gostovanjem kod Ivana Ivanovića značajno podigao rejting konkurentskoj televiziji. Naime, direktor “Granda” znao je da će izazvati oprečna mišljenja svojim pojavljivanjem kod Ivanovića, pa se tim povodom dobro pripremio kako bi voditelju dokazao svoju moć pojavljivanja koja je TV „Prvoj“ odmah podigla gledanost, što dokazuje i zvanični rejting. Naime, „Prva“ je imala 11,79 odsto gledanosti, dok je “Grand šou” na “Pinku” u tom trenutku imao svega 6,89 odsto.

Ivan Ivanović

 

„Prva“ je imala 11,79 odsto rejting, dok je „Grand šou” na „Pinku” u tom trenutku imao svega 6,89 odsto

Iako je bilo očekivano da će se ljuti rivali Popović i Ivanović prepucavati i prozivati jedan drugog, to se nije dogodilo jer su se i domaćim ali i gost trudili da se pokažu maksimalnu profesionalnost i veliku dozu humora, a sve u svrhu gledanosti. Podsećanja radi, muzička emisija na Televiziji “Pink” u većini slučajeva imala je veću gledanst od Ivanovića, kome je šou gledaniji samo u slučaju kada u emisiji ima gosta koji se retko pojavljuje i koji je među najpoznatijima u Srbiji.

- Mislim da smo dolaskom Saše Popovica privukli dosta Grandove publike, pa je zato razlika bila tolika. Ponosan sam na tu epizodu jer smo i Sasa i ja pokazali veliki profesionalizam i dobro zabavili publiku sto i jeste cilj zabavnog programa. Dugujem veliku zahvalnost Sasi Popovicu na saradnji koju nam je pružio - rekao nam je Ivanović.

Ivan Ivanović i Saša Popović

Ako se uzme u obzir da je Popović čovek sa bogatim estradnim iskustvom, a pored toga uspešno vidi najveću produkcijsku kuću “Grand” čije su emisije u samom vrhu gledanosti, ne treba preterano da čudi što je većina gledalaca prošlog petka odlučila da gleda njegovo gostovanje na „Prvoj“.
 
Poslednji komentari
  • lele Vreme: 22.11.2013 14:00h

    gledanost pinka je drastično opala za sve emisije pinka a posebno za grand,s razlogom jer je narodu dosta tog pley bek šunda i onih beskonačnih reklama pa sad pink pokušava sa stanijom da popravi rejting,ha ha

  • nedjo Vreme: 23.11.2013 12:11h

    grand je dosadan do bola sa onim djosom i glupim fazonima...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP