Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

RAT

Šašić o Bubamari: Ništa od pomirenja, ona se drogira!

Autor: Kurir | 07.05.2015 - 18:30:00h | Komentara: 0

Željko Šašić ostao je u šoku kad je pročitao da je njegova koleginica Dara Bubamara ispričala da ju je on molio za oproštaj!

Željko Šašić

Željko Šašić

Naime, pevač joj jeste udelio poen tokom glasanja izvođača na drugom Pinkovom festivalu, ali tvrdi da je sve to bio samo deo jedne velike šale na njen račun i negira da joj je prišao i pružio joj ruku pomirenja.
- Ha-ha-ha. Nemojte molim vas više da me zasmejavate! Ja se pomirio s njom! Pa, ona se drogira - bila je prva Šašićeva reakcija, a onda se uozbiljio:
- Sve to je veoma simpatično rekla. Nije to tako bilo. Glas sam joj dao zato što sam se sprdao s njom i zato što joj treba dati. Nisam joj sigurno dao da bih joj se dodvorio. Bio sam krajnje ironičan sve vreme. Sedeo sam pored Jadranke Barjaktarović i ona mi je rekla: „Ja ću tebi dati svoj glas“, a ja sam joj odgovorio da se opusti i saopštio sam joj da ću Dari dati poen. Ona me je čudno pogledala i pitala da li se sprdam s njom, a ja sam joj to potvrdio. Pomirio bih se s Darom, ali stvarno nemam vremena - rekao je Željko i dodao:
- Ona je bila namrštena celo veče za razliku od mene, a vi ste bili svedoci da sam bio normalan i opušten. Nije bilo prilike da se mirim, a nemam ni zašto da se mirim. Sve što sam rekao, to mogu da joj kažem i u oči. Nemoj da ja pričam o tome ko je koga vodio u Australiju. Mnogo se ona zaj**ava, a lepo sam se i ja zaj**avao, pa sam joj dao glas. Zamolio bih vas da konačno stavimo tačku na tu priču. Dosad sam se bavio bubamarama, a odsad ću isključivo bubašvabama. Sve sam ovo doživeo na jedan komičan način, što bih se ja sad svađao i prepucavao s osobom koja nije završila ni osnovnu školu. Izbegavam to - zaključio je Željko.
Folker je na festivalu prvi put uživo video Darine grudi nakon remonta, koji je uradila prošle godine.
- Mnogo je, bre, veliko, tek sam sad video. Uglavnom sam je viđao na televiziji i u novinama, a uživo je to strašno - istakao je Šašić.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP