Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ŽELJKO POBEDIO U EMISIJI „TVOJE LICE ZVUČI POZNATO“

Šašić stavio
Lukasovu i
Sonjinu burmu!

Autor: A. Radojević | 03.11.2013 - 08:27:00h | Komentara: 0

Sinoćnu epizodu šou programa “Tvoje lice zvuči poznato” obeležio je pevač Željko Šašić, kome je imitacija njegovog najvećeg rivala Ace Lukasa ovog puta donela pobedu. Kako bi što verodostojnije predstavio lik i delo Ace Lukasa, Šašić je na desnu ruku stavio burmu, koja predstavlja povezanost između njegove bivše žene Sonje i Vuksanovića.

Željko Šašić

Kako bi što verodostojnije predstavio lik i delo Ace Lukasa, pevač je na desnu
ruku stavio prsten kao povezanost između njegove bivše žene i Vuksanovića

Svi članovi žirija su se složili da je Šašićeva imitacija za pamćenje, te da su na sceni videli i čuli samog Acu Lukasa.

- Ovo bio još jedan humorističko-humanitarni šou, ipak, posle svega najvažnije je da nagrada ode u prave ruke, onima kojima je to potrebno, Dečjem onkološkom centru u okviru Kliničnog centra Beograd - izjavio je Šašić po proglašenju pobednika. Željko je pevao pesmu “Lična karta”, a žiri se složio da je ovo jedna od najboljih imitacija od početka šoua, a Ivan Ivanović je dodao da je samo po visini znao da ispred njega nije Aca Lukas. Na fenomenalne pohvale Željko je kratko odgovorio:

Aca Lukas i Sonja

Aca Lukas i Sonja Vuksanović | Foto: Vesna Lalić

- Ovo je bio inspirativan zadatak - bilo je sve što je rekao Šašić. Šou je otvorio specijalni član žirija, fudbaler i zaljubljenik u muziku Savo Milošević, koji je pre nego što se priključio stalnoj ekipi žirija uskočio u lik Zdravka Čolića i zapevao njegov hit „Pusti, pusti modu“.

Pored Željka Šašića žiri je oduševilo još nekoliko takmičara. Tako je Sara Jovanović i fizički i glasovno podsetila na Britni Spirs, na šta joj je Ivan Ivanović rekao da mu se sviđa kao žensko. Pesmu “Se Bastasse Una Canzone” Aleksa Jelić je otpevao u duetu sa Pavarotijem, kojeg ovog puta glumila Ana Kokić, kojoj je ovo bila još jedna teška transformacija budući da je morala da nabaci tešku masku na lice i još mnogo kilograma u predelu stomaka da bi fizički zaličila na debeljuškastog slavnog tenora. Niko nije ni sumnjao da će Knezu teško pasti zadatak da otpeva zahtevnu pesmu Hari Mata Harija „Lejla“. Međutim, žiri je ovog puta posebno pohvalio njegovu vokalnu imitaciju jer je prvi put uspeo da izađe iz svoje kože.

Sneki kao Madona, Ana je Elton Džon!
Poznata pevačica Ana Kokić očigledno nema sreće sa pritiskanjem tastera, jer će u narednoj epizodi po treći put imitirati muškarca, i to Eltona Džona. Sneki će imati priliku da uđe u lik Madone, dok je Boris Milivojević dobio zadatak da imitira Halida Bešlića. Aleksa Jelić će prikazati Vlada Georgieva, a Goca Tržan će takođe morati da postane muškarac, i to imitirajući Sašu Lošića. Tamara Dragičević će pokušati da peva kao Jelena Rozga, dok Sara treba da oponaša Aleksandru Radović. Svakako jedna od najzanimljivijih imitacija biće Marije Šerifović, koju će pokušati da prikaže Skaj. Knez će u narednoj epizodi biti Fredi Merkjuri, a Željko Šašić - Aksl Rouz.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP