Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PREMIJERA SPOTA

Saška Janković: Kako sam se nadala, dobro sam se udala! (VIDEO)

Autor: Prva | 22.07.2013 - 23:30:00h | Komentara: 2

Još jedna talentovana pevačica iz “Prvog glasa Srbije” Saška Janković je prethodnih mesec dana pripremala spot za numeru “Ono kad” , objavljenu pre nešto više od mesec dana. Pesma se već uveliko “zavrtela”, a posetioci sajta prva.rs će danas ekskluzivno moći da pogledaju Saškin novi spot.

Prošlo je više od mesec dana od kada je pesma „Ono kad" objavljena. Utisci su pozitivni, ljudima se dopada što je pesma brzog ritma i što je vesela. Šta tebi kažu? 

Seksi Saška Janković

Seksi Saška Janković

- Prošlo je mesec dana od objavljivanja pesme jer se kompozicija autora Vladimira Graića tada takmičila na festivalu „Sunčane skale". Želja mi je bila da se na taj način promoviše u Crnoj Gori, što je prošlo veoma uspešno obzirom da sam već sutradan i sama čula pesmu u kafiću i diskoteci. Svakodnevno mi javljaju prijatelji da se vrti po celoj Srbiji, i kažu tviter jezikom: „onokad" poziva na igru i dobro raspoloženje!

Sa objavljivanjem spota, pesma „Ono kad" biće kompletirana. Da li misliš da je ovo zapravo neka nova premijera pesme?

- I da i ne! Danas je ekranizacija numere veoma bitna i lakše je sve gledati no slušati. A ja sam bila opuštena po tom pitanju te nisam morala da tempiram i pesmu i spot jer je pesma sama po sebi dovoljna - već vidim da radi posao. Spot je, kako kažu, šlag na tortu: ukusno ali sada privlačnije spolja.

Da li si zadovoljna snimljenim materijalom, da li je to prava vizuelna priča za pesmu „Ono kad"?

- Kako sam se nadala, dobro sam se udala! A najtačniji odgovor bi bio da je postojalo nekoliko idejnih rešenja. Odabralo se jedno uz koje smo se lepo proveli i koje je odrađeno s ljubavlju i s osmehom.

U spotu su glumili tvoji drugari i kolege iz Prvog glasa Srbije, Vesna Pavlović i Ivan Petrović, kako su se njih dvoje snašli u svojim ulogama?

- Vesna Pavlović je multitalentovana devojka kojoj gluma ide sjajno i nadam se da će se tek videti šta ona ume i kako peva kroz njen novi singl koji stiže. A Ivan Petrović se snašao savršeno. Njemu idu imitacije, snimanja, merak i dobar je za kraj!
Poslednji komentari
  • Jovan Jovanovic Vreme: 23.07.2013 01:14h

    "Odlicno"si se"udala".Spot i pesma za 10-ku.I mastovito a jednostavno,sigurno ce se i gledati i slusati.

  • Smederevac Vreme: 23.07.2013 14:09h

    ...uzasna pesma...da se razumemo, ja Sasku mnogo volim, i iz tog razloga ovo i pisem, da ne bude kao iz price "carevo novo odelo". Da li bi bilo ispravno da kazem da je pesma dobra, kad je skroz "njanjava" i da u njoj GLASURDA Saske Jankovic ne dolazi do izrazaja.Da li ona po difoltu treba da bude dobra jer ju je napisao Graja...naravno da ne. Mislim da su Saski uradili Srki i Mikica pesmu, da bi bila daleko bolja, a da ne govorimo o tome sto Srki zna malte ne kako Saska dise, a ne kamoli kako peva, i sta sve moze da peva...SAVET SASKI: Saska nemoj trositi "dzokere " na ovakve pesmice...pozzzz

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP