Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

NATAŠA OTIŠLA U NOVI SAD KOD ALEKSANDRA

Šavija spopadala Požgaja!

Autor: S. Arsić | 05.07.2015 - 08:20:00h | Komentara: 9

Nataša Šavija je za naš list izjavila da želi da se upusti u ljubavnu vezu sa Aleksandrom Požgajem, zbog koga je i otišla u Novi Sad kako bi zajedno izašli u noćni klub.

Nataša Šavija Aleksandar Požgaj

Nataša Šavija i Aleksandar Požgaj | Foto: ALO.RS

Kako saznajemo, mlada pevačica nije mogla da čeka da političar dođe u Beograd kako bi se videli, već je sela u svoj automobil i otišla u svoj rodni grad kako bi zajedno sa Aleksandrom izašla u provod.

- Aleksandar je sve vreme mislio da se Nataša šali da želi sa njim vezu, jer on nju stvarno gleda kao drugaricu. Tek je izašao iz duge veze i želi da uživa u slobodi. Čuo se u petak sa Natašom i ona mu je rekla da će doći u Novi Sad da izađu u klub. Oni su sa još nekoliko Aleksandrovih prijatelja otišli na nastup Vesne Zmijanac, a ljudi koji su bili tamo su non-stop prilazili da se slikaju sa njima. U jednom trenutku, Nataši je zasmetalo to što su Aci prilazile devojke, koje su se, osim što su se fotografisale sa njim, zadržavale da proćaskaju. Nešto je ona rekla Požgaju, da bi je on sklonio na stranu i objasnio joj da je gleda kao drugaricu, da mu je ona super lik, ali da njih dvoje ne mogu da budu u intimnoj vezi. Šavija mu je rekla da poštuje to što je iskren i da bi volela da nastave da se druže jer joj prija kao osoba. Na kraju večeri, Aleksandar je otišao kući da spava, dok je Nataša otišla sa njegovim društvom na doručak - priča nam izvor blizak političaru.

Pozvali smo Požgaja da čujemo njegov komentar.

- Mi smo zaista samo drugari! Pričao sam sa njom i objasnio joj kako stvari stoje, ona se složila sa mnom i to je to. Još nisam uspeo da se odmorim, još sam pod utiskom, tako da ne mogu da ulazim u vezu i to još ne želim - bio je iskren Aleksandar.

Pozvali smo i Šaviju, ali se nije javila na telefon do zaključenja ovog broja.
Poslednji komentari
  • Sara Vreme: 05.07.2015 08:47h

    Mlada pevačica?Koja ne zna da peva. A intervju ko je kome tu šta reklo je dostavila ta mlada pevačica. Smešna je

  • Vica Vreme: 05.07.2015 09:06h

    hahah Savija kao ptica grabljivica Pozgaj je pozeljhan maldi covek sa debelim budjelarom a verovatno i kontom na racunu ahahahha

  • zajedno Vreme: 05.07.2015 10:13h

    Pa kakve veze ima..Ona i ovako ima decka ,pa ako joj on to prasta onda ok!Sto to brine nekoga..A sto se Gasttozza tice..nije sapun da se potrosi!Ha,ha,ha!

  • aba Vreme: 05.07.2015 10:31h

    natasa savija je isto iz Novog Sada, ne?

  • poklopac Vreme: 05.07.2015 11:17h

    Meni ovaj Pozgaj izgleda kao veliki folirant i sasvim fejk!Folira se da je neka kulturna i stalozena osoba a imam utisak da bas i nije tako kako izgleda na prvi pogled!Ispod mire sto djavola vire!Sta je bilo sa pricom o trojci sa Mjimi Oro i Brankom !..Niko to od medija vise ne pise a vidimo da ima dobre veze u medijima.a i kazeda ih posecuje cesto,pa i pozdrave im salje reko prijatelja i dok je u rijalitiju..Samto rece ,pa pogibed izgovorene reci!I svi cute,kao prave se blesavi!.Sam je o tome pricao u rijalitiju..onako kao slucajno!I zato mislim da je Savija ..njegov kalibar!Svaki lonac ima poklopac!Nenad Gasttozz je za nju ipak.. Pobednik..a politicara ima ko trave posle kise!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP