Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MILOŠEVIĆ GLUMI SILU PO KOPAONIKU

Savo: Napraviću pokolj novinarima

Autor: E. A. | 03.01.2015 - 10:00:00h | Komentara: 7

Savo Milošević sa debelim razlogom može da ponese titulu “siledžija godine”. Umesto da novogodišnje praznike provodi u lepom raspoloženju, kako dolikuje jednom porodičnom čoveku, bivši fudbaler pravi skandale na Kopaoniku.

Bivši fudbaler pretio  novinarima i rekao ako  još nešto napišu o  njemu neće dobro proći

Bivši fudbaler pretio novinarima i rekao ako još nešto napišu o njemu neće dobro proći

Naime, Milosević je u jednom kafiću na najpoznatijem skijalištu doslovce isterao novinare iz lokala, preteći im kako će upasti u redakciju i “napraviti pokolj” ukoliko još nešto napišu o njemu. Savi se nisu dopali članci koje je o sebi mogao da pročita poslednjih meseci, a pogotovo mu se nije dopalo kako je ispao na fotografijama sa Sandrom Partizan, pa je zaurlao na novinarku.


- Šta me spajate sa onom kremblikom Sandrom Partizan. Ako vam ja upadnem u redakciju ni sud vam neće pomoći, je l‘ ti jasno? Decu mi spominjete u tim tekstovima. Marš odavde da te ne vidim - urlao je Milosević.

Nakon ovog bahatog i bezobraznog čina koji ne dolikuje jednom sportisti kakav je bio on, novinari su se okrenuli i otišli bez reči, ali i gosti koji su bili šokirani Savinim ponašanjem.

Ono što je takođe važno napomenuti je da ovo bivšem fudbaleru nije prvi ispad sa novinarima na Kopaoniku. Pre samo mesec dana Miloševićevo obezbeđenje otimalo je aparate fotografima koji su ga uslikali i brisali slike uz pretnje da će aparat razbiti ukoliko fotografije izađu u javnost.
Za ovakvo ponašanje jednog profesionalnog sportiste ne postoji opravdanje pogotovo ne ovo razbojničko.
Poslednji komentari
  • mekinro Vreme: 03.01.2015 10:19h

    I treba da vas napada. Mesate mu se u zivot na najodvratniji nacin, unistavate coveku posao i porodicu,bez srama. Zato stitite starlete i njihove klijente. I treba da vas neko isprepada, jer kad se na nekoga ostrvite vi lesinari, ne odustajete dok mu zivot ne upropastite. !!!Fuj...fuj vi i vasi "novinari".

  • branko1 Vreme: 03.01.2015 10:24h

    Iznenađenje ?Za takvog tipa,iz takve porodice,mentalnih sposobnosti ispod proseka,isforsiranog I kao igrača I sad kao kobejagi nekog funkcionera,to je sve potpuno očekivano.Nije on kriv.Krivo je društvo koje mu daje neki značaj,Krivi su novinari koji ga "forsiraju"kao dasu(ha,ha,ha....),a on psihofizička nula.Da ne spominjem obezbeđenje,koje ga čuva verovatno od njega samog,i koje ,nadam se, ne plaća ovaj" ludi"narod

  • viki Vreme: 03.01.2015 10:26h

    pa novinari su zeljni vesti,a ne shvataju da zadiranje u porodicu znaci da se mesaju u privatni zivot neke osobe,,,,ne podrzavam pretnje,vec novinara na sud,pa kako sud odluci

  • VN Vreme: 03.01.2015 14:28h

    Zanimljivo je kako su uvek puna usta porodice onima koji najbezočnije varaju svoje supruge. Umesto da shvate da su sami krivi za raspad iste, oni napadaju sve druge

  • jan Vreme: 03.01.2015 21:31h

    njega je Bog vec kaznio

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP