Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

MILOŠEVIĆ SE NAKON REVIJE DRUŽIO SA ATRAKTIVNOM DEVOJKOM

Savo ne odustaje od plavuša!

Autor: Ekipa VIP | 02.12.2014 - 11:00:00h | Komentara: 1

Nakon što je objavljeno da se Savo Milošević rastao od žene Vesne, oni su se zajedno pojavili na jednom događaju, ali bivši fudbaler je očigledno nemirnog duha, pa je tako na jednom modnom događaju u Vrnjačkoj Banji sve vreme uživao u društvu anonimne plavuše. Naš paparaco uslikao je Miloševića kako šapuće nešto sa izvesnom devojkom, a kako tvrde očevici, njih dvoje su bili izuzetno prisni.

Oženjen, a  kao momak živi:  Savo Milošević sa  novom cicom

Oženjen, a kao momak živi: Savo Milošević sa novom cicom | Foto: Jelena Vučetić

- Savo je došao na modni događaj „Medžik najt“ u Vrnjačkoj Banji, u okviru kojeg su održane četiri revije, a zatim i afterparti. Došao je sam, a nakon što je odgledao reviju, prišla mu je jedna plaviša, od koje se kasnije nije odvajao.

Viski se pio u  neograničenim  količinama

Viski se pio u neograničenim količinama | Foto: Jelena Vučetić

Koliko sam upoznat sa pričom, njih dvoje se poznaju iz Beograda, a u nedelju uveče su bili baš prisni. Savo je tokom revije sedeo sam, ali mu je na žurki prišlo nekoliko devojaka. Sa svima se samo pozdravio, ali je celo veče proveo sa izvesnom plavokosom devojkom. Njih dvoje su sve vreme šaputali nešto jedno drugom na uvo, ali nisam upoznat da li između njih ima nešto više od prijateljstva. Kako se pričalo, Savo je baš zbog ove devojke došao u Vrnjačku Banju, a koliko sam upućen, ona je udata - izjavio je za „Alo!“ izvor koji se našao na licu mesta, i dodao da Savo i dalje nosi burmu.

Zgodnu devojku  pratio iz prvih redova

Zgodnu devojku pratio iz prvih redova | Foto: Jelena Vučetić


- Kao što možete i videti na fotografijama sa ovog događaja, Savo i dalje nosi burmu. On veruje da će njegov brak sa Vesnom i opstati, pa zato nije skinuo svoj venčani prsten. Inače, Savo je bio baš raspoložen na žurki, izgleda da mu je baš prijalo društvo ove devojke - kaže naš izvor.

Savo je celo veče bio  lepo raspoložen

Savo je celo veče bio lepo raspoložen | Foto: Jelena Vučetić


Podsećanja radi, „Alo!“ je pre nekoliko nedelja pisao kako je brak između Sava i Vesne Milošević u krizi i da se par rastao. Milošević tada nije ništa želeo da komentariše, a pojavio se na jednom događaju sa Vesnom, pokušavajući da stavi do znanja javnosti da je sa njima sve u redu. Međutim, tada je konstatovano da njegova supruga ne nosi svoju burmu, dok on svoju još uvek ima na ruci.

Viđao se sa Sandrom Partizan!


Naš list je pre nekoliko dana objavio fotografije na kojima su Savo Milošević i Sandra Partizan, a koje pokazuju da su njih dvoje i više nego prisni. Naime, njih dvoje su sedeli u restoranu kada su slike nastale, a Sandra je tada objasnila njihov odnos:
- Znaš kako, mi smo i ranije imali nešto, nismo hteli da pričamo javno o tome, ali sada... On je još formalno u braku, pa mu neće ići u prilog da priča o tome. Ne bih da pričam o tome kuda smo otišli posle. Možete li da mi kažete šta će biti naslov? Je l‘ ste njega dobili? Baš mi ne ide u prilog da o tome pišete, jer su moji roditelji konzervativni, pa sve ovo neće razumeti - izjavila je tada Sandra za „Alo!“.

Poslednji komentari
  • Nada Vreme: 03.12.2014 09:13h

    Savo Savo TI se nikad neces opametiti. Prestani se vise brukati!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP