Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

BRAK BIVŠEG FUDBALERA POSLE 19 GODINA PAO U KRIZU

Savo se rastao sa ženom!

Autor: A. R. | 31.10.2014 - 10:30:00h | Komentara: 10

Poznati sportista Savo Milošević je pre nešto više od godinu dana pričao da mu je najveći oslonac u životu supruga Vesna i da je uz nju sve mnogo lakše, ali izgleda da su se od tada mnoge stvari promenile. Kako saznajemo, njihov brak je upao u veliku krizu, te su njih dvoje na korak do razvoda.

Savo Milošević i Vesna Milošević

Savo Milošević i Vesna Milošević

Kako nam je ispričao izvor blizak Miloševiću, već duži period njegov brak je na klimavim nogama, pa se supružnici u poslednje vreme nigde više ne pojavljuju zajedno. Tako je prošle nedelje proslavljeni fudbaler sahranjivao strica u Bijeljini, dok je njegova lepša polovina uživala je u Beogradu na modnoj reviji sa drugaricama.


- Savo i Vesna su 19 godina u braku, za sve te godine ona je bila potpuno posvećena njemu i deci. Već godinu dana ne funkcionišu kao ranije. Oni su ranije izlazi zajedno, sada izlazi svako sa svojim društvom. Vesna je ove godine bila mesec dana na letovanju sa drugaricama, dok je Savo bio nekoliko dana u Crnoj Gori sa svojim drugovima.
Često je počeo da izlazi i uvek su u društvu i neke devojke. Odnosi su im zahladneli i to ne mogu da sakriju, ali se trude zbog dece da budu u korektnim odnosima. Ne znam konkretan razlog razlaza jer su se nekada baš voleli - rekao nam je izvor blizak fudbaleru.

Dok  je on  prošle nedelje  oplakivao strica, ona je uživala na modnoj reviji

Dok je on prošle nedelje oplakivao strica, ona je uživala na modnoj reviji | Foto: Petar Dimitrijević


Podsećanja radi, bračni par Milošević je poslednji put uslikan zajedno u aprilu ove godine u noćnom provodu, ali se još tada naslutila njihova bračna kriza, jer se Savo pojavio prvi, a zatim je došla i njegova supruga i sela preko puta njega. Pre mesec dana, „Alo!” je u noćnom provodu uslikao Miloševića sa zgodnom brinetom sa kojom je flertovao celo veče, što potvrđuje da se više ne pojavljuje sa svojom suprugom.


Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Savom i saznamo o čemu se radi, ali se do zaključenja broja nije javio niti odgovorio na našu poruku.

Savo: Žena i ja se ni u čemu ne slažemo!


Savo Milošević je pre dve godine otkrio da je i dalje zaljubljen u svoju suprugu Vesnu, ali je tada priznao da se oni ne slažu ni u čemu. Možda je baš to razlog što su sada njihovi odnosi zahladneli.
- U jednom se slažemo, a to je da se ni u čemu ne slažemo! Možda je to - to. Ko zna?! - rekao je tada Milošević.

Poslednji komentari
  • mima Vreme: 31.10.2014 07:24h

    Licno zalim svaki raspad braka u kome su i deca. Ali bolje je i razvesti se kako deca ne bi ispastala u losem braku. Uovom slucaju ja sam na strani Savove supruge. U toj familiji Milosevic dogadjale su se, poslednjih godina uzasne stvari ne dao Bog nikome. Savo je od kako su se vratili iz sveta, uvek bio prisutan na svim mogucim dogadjanjima, dok je supruga samo u retkim prilikama. Niko od nas ne zna sta je u glavama tih sportista osim zena koje sa njima zive. Ovo poslednje sto je Savo uradio, srusivsi spomenik rodjenom bratu, koji su njegova deca kreirala i sa svojom majkom podigla, bilo je nesto najtuznije... STRASNO I MORBIDNO!

  • Neko Vreme: 31.10.2014 11:00h

    Nije fer optuziti njegovu zenu za bilo sta.Pored tolike nesrece koja se svalila na njegovu porodicu logicno je da je i on u svom bolu malo zastranio.Inace fudbaleri,pogotovo oni koji su bili dobro placeni, divljaju dok su aktivni a pocnu da se dokazuju kad zavrse karijere lutajuci od zene do zene od jedne do druge manifestacije.Tuzno u svakom slucaju

  • maja Vreme: 31.10.2014 11:16h

    vama svaka cast sto pisete i ovo i za ono sto je bratu srusio spomenik! druge novine to nisu ni spomenule i o njemu pisu kao da je svetac, a on se sa bratovom decom preganja oko imovine i rusi spomenik sto su mu deca podigla. sramota. normalno da je zeni dozlogrdilo.

  • nina Vreme: 31.10.2014 11:36h

    Sta li ce jos da ga snadje?

  • Sanja Vreme: 31.10.2014 11:50h

    @ Mima slazem se potpuno sa vama. Bliski izvor je dobro upucen, Savina zena se cak na bratovoj sahrani zadrzala svega 2h. Sto se tice Save ne zalim ga uopste, koliko je ponizavao tu svoju zenu vreme i jeste da ga ostavi, nadam se da ce mu dobro naplatiti svaku godinu. Savin brat ga stitio,a Savo vraca bratu rusenjem spomenika, tuzenjem dece i raznim drugim nasilnickim postupcima. SAVO nisi smeo udarati na bratovu porodicu, njemu su bili zena i deca sve.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP