Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

RAZBESNELA TVITERAŠE

Seka Aleksić: Hejteri uradite klistir, da vam go*na ne izlaze na usta!

Autor: Telegraf | 23.01.2014 - 16:00:00h | Komentara: 7

Seka Aleksić izgleda da je neko žestoko naljutio, pa je zaboravila lepe manire i na svom Tviter nalogu hejterima poručila da “pročiste analni otvor, kako im go*na ne bi izlazila na usta“, što su brojni tviteraši “dočekali na nož”!

Seka Aleksić

Seka Aleksić

 Iako pevačica redovno ističe da na mržnju odgovara ignorisanjem ili osmehom, ovoga puta izgleda da je popustila sa tolerancijom i svima koji osuđuju njen lik i delo ostavila neugodnu poruku: - Hejterima preporučujem klistiranje, biće vam lakše da vam go*anca ne bi izlazila na usta! Otresla guzom. Tako sam u mogućnosti – poručila je pevačica i izazvala lavinu negativnih komentara, što zbog rečnika koji ne priliči jednoj zvezdi, to i zbog gramatičkih grešaka.

H8erima preporucujem klistiranje, bicete vam lakse da vam govanca ne bi izasla na usta! #otreslaguzom #takosamumogucnosti

Poslednji komentari
  • leleeeee Vreme: 23.01.2014 17:48h

    aj bolan, sto si tako prosta?! pusti dusmane, ispade gora od njih! nego, sta bi rihana , gde ostade malo culture I lepog ponasanja??? pa , nije sve u tegovima, mora se imati malo I u lepom vaspitanju , za primer mladosti koja se obrusava na tvoje koncerte!!!

  • seka Vreme: 23.01.2014 18:12h

    Seka je jedna zgubidanka šabanka, opanak sa štiklicom koja ne mora da plaća publiku jer prostog i nepismenog sveta ima , ali mora da plaća muža. Kud ćeš jadnije?!

  • Autohton Vreme: 23.01.2014 18:29h

    Znam zenu koja je uradila klistir i na prvom vaganju bila laksa za 4kg. Kada bi ste znali sta se sve zadrzava u vasem oganizmu,probavnom traktu itd. gadili bi ste se sami sebe. A Zivotinje npr. su bar slatke..nikad nemaju podocnjake ujutru,ne smaraju glupostima,ako i imaju bubuljice i strije ne vide se..I ne zale se na iste.Ljudi su odvratni :P Dole ljudi!

  • hromi daba Vreme: 23.01.2014 18:35h

    Šta da čovek pomisli nakon pročitanog Sekinog komentara ? Ništa, nadalje sam ubeđen da je njen IQ manji od broja njenih cipela, a kulturološku prazninu dopunjuje vokabularom koji je pre kočijaški, no jedne estradne zvezde. Iz porodice odlazimo sa nekim nasleđem, kulturom, tolerancijom i razumevanjem. Šta nedostaje Aleksićevoj, sve,

  • rasa Vreme: 23.01.2014 19:08h

    seko neobaziri se na dusmane ti si za mene kraljica a o tebi pricaju samo oni sto ti nisu ni do kolena jer si m zadala veliki zadatak

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP