Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POBESNELA

Seka Aleksić: Moj ujak Ibro za mene više ne postoji! Na ljigav način pokušava da iznudi novac od mene!

Autor: Blic | 12.05.2014 - 22:35:00h | Komentara: 4

Pevačica Seka Aleksić oglasila povodom slučaja da neki njeni rođaci navodno pokušavaju da iznude novac od nje. Ona je na svojoj Fejsbuk stranici napisala da njen ujak na krajnje neprimeren način želi da dobije materijalna sredstva od nje.

Seka Aleksić

Seka Aleksić

 Sekin status i obraćanje porodici, fanovima, ali i medijima prenosimo vam u celosti:

"Posle prijave policiji za iznudu novca, brat moje majke ne prestaje da šalje preteće poruke kako će sada da nalupeta svašta po medijima! Pričajte šta vam je volja, mene niko nije izdržavao i pomagao mojoj majci! Nikome nisam dužna da dajem novac, to je moja dobra volja.To što ste se sada setili da ste mi familija je vaša sramota, moja ne! Radim humanitarne koncerte isključivo kada ja želim i to nije vaša stvar kome ću da pomognem. Te ucene za koje posedujem dokaze SMS koje ste slali sam dala na uvid policiji pa njima objašnjavajte i vadite se kako to nije tako, kako vam treba za lekove i kako ja lažem, ali dokazi postoje! Dužna sam da izdržavam svoje roditelje koji su mi dali život i nikoga više! Sve ostalo je moja dobra volja!Svakome po zasluzi... Ovom prilikom se izvinjavam mojim tetkama koje su tu bile uz moju porodicu od mog detinjstva, i ostaloj familiji...A mom ujaku Ibri koji na krajnje ljigav način (iako sam mu više puta slala novac, slala ga u banju itd..) pokušava da dobije novac od mene poručujem da me zaboravi i ne spominje!Za mene ne postoji! O njegovim saučesnicima u svemu ovome su obavešteni nadležni organi! Toliko od mene!Želim vam sve najbolje u životu!"

Tagovi:

Poslednji komentari
  • HORPIKO Vreme: 13.05.2014 00:33h

    Seko kako ujak ,,MISLIS DAJDŽA IBRO?

  • ZIKA Vreme: 13.05.2014 07:53h

    ko je zena na slici i cime se bavi

  • DNEVNE NOVINE Vreme: 13.05.2014 11:54h

    Boze jeste ova zena kranje bezobrazna. Sta narod zanima njen prljav ves iz porodice? S pola estrade je u svadji, da li je to normalno za zenu koja tvrdi da je humana i da sve prasta?! Zena uvek treba da ostane dama i da svoje probleme resava iza zatvorenih vrata. Po njenim oholim komentarima vidim ja kakva je ...Sve za medijsku paznju...Daleko je ona od zvezde kao sto su strane, jer ona nema osnovnu kulturu a zna da prosipa bisere ...Stvarno sramota!!!

  • petar Vreme: 13.05.2014 14:49h

    nece da pomogne ujku to je jedan krv a moze da daje na luksuz i skupa kola tako ce joj bog vratiti njenoj deci akoj uopste ima.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP