Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ISKRENA

Seka Aleksić: Ne snimam album na engleskom, publika me odlično razume i na srpskom!

Autor: Telegraf | 06.01.2014 - 13:30:00h | Komentara: 0

Popularna pevačica za Telegraf priča da je najlepši osećaj na svetu videti osmeh na licu dece kojoj ste pomogli i priznaje da nikada ne bi učestvovala u takmičenju muzičkih talenata.

Seka Aleksić

Pevačica Seka Aleksić, koja je pred sam kraj 2013. izdala hit singl “U mraku”, koji je zauzeo vodeće pozicije na svim stanicama, za Telegraf priča o svom suprugu Veljku, zašto voli teretanu, zbog čega ne želi da snimi album na nekom stranom jeziku i koliko joj je važan humanitarni rad.
Seka može da se pohvali veoma uspešnom godinom na poslovnom, ali i privatnom planu, jer joj ljubav sa suprugom Veljkom Piljikićem cveta. Zato i ne čudi što izbegava direktan odgovor na pitanje ko joj je, osim muža, najpoželjniji muškarac u Srbiji.
- To je često pitanje u intervjuima, posebno u leksikonima. A ja sam prerasla leksikone i leksikonska pitanja. Kao srećna, voljena i zadovoljna žena, kao žena koja voli i uživa u svakom sekundu bračnog života zaista ostale muškarce ne posmatram kroz prizmu poželjnosti – kaže Aleksićeva na početku intervjua za Telegraf.
Iako u Srbiji vlada trend snimanja pesama na engleskom i francuskom, pevačica kaže da nema tako nešto u planu:
- Moja publika me i na srpskom odlično razume (smeh). Kod nas je trenutno zavladao sindrom inostranih karijera i pesama na raznim jezicima pa je stoga i pitanje koje mi postavljate na mestu!
Pevačica je poznata kao borac za ljudska prava i kao veliki humanitarac. S tim u vezi, pitali smo je da li eventualno planira da podrži ideju da država kreira humanitarni fond za pomoć ljudima kojima je to najpotrebnije.
- Ako ne zaboravljamo koliko nam je bilo teško da živimo u nemaštini, tada ćemo da pomažemo one koji su sada u istoj situaciji, učinićemo im život lakšim, daćemo im vetar u jedra da se podignu i krenu putem svojih snova. Mene čini srećnom kada nekom pomognem da ostvari san, da bude srećniji, da se nasmeje. Upravo zbog toga sam pre nekoliko godina osnovala svoju humanitarnu fondaciju “Deci s ljubavlju”. Nažalost, nisam u prilici da pomognem svima kojima je pomoć potrebna, ali se trudim da takvih bude što više. Kada znate da ste pomogli da se na dečjem licu pojavi radost, osmeh, taj osećaj se ne može meriti niti sa jednim drugim osećajem – objašnjava Seka.
Svakako je primetno da je Aleksićeva napornim treninzima svoju figuru dovela do savršenstva. Suprug Veljko joj pomaže u napornim treninzima, a pevačica kao omiljenu vežbu izdvaja čučnjeve, za gluteus, odnosno guzu.
- Trenutno radim serije sa po 45 kilograma, ali mi to nije prioritet! To je jedna od dopunskih vezbi koje radim! Moj favotit su čučnjevi koji lepo oblikuju gluteus! Ranije je Veljko bio neuporedivo veći fanatik kada je reč o vežbanju. A onda sam ja rešila da mu pariram i kako vreme prolazi, situacija se menja. Ne samo da mu pariram, nego i on ponekad ume da mi kaže kako sam sada veći fanatik od njega – kroz smeh priznaje pevačica.

Pobedite

SVAĐE I RIJALITIJI
- Kojim god poslom čovek da se bavi, na meti je, kao pikado. Gađaju vas pravo u srce zbog sopstvene zlobe i sujete. Oduvek sam se rukovodila maksimom “Nije važno šta se priča, već ko priča”. Zašto bi onda uopšte pridavala značaj komentari osoba do čijeg mišljenja mi nije stalo? Ako neko baš pretera, mogu da ga smestim tamo gde mu je mesto i da nastavim da se bevim sobom, ne vraćajući se više na tu priču. Nebitnim ljudima i nebitnim stvarima se ne bavim – priča Seka o nedavnom “Tviter ratu” sa Milanom Stankovićem.
Pevačica iz Zvornika navodi da, iako su muzički rijalitiji trenutno veoma popularni, nema svog favorita, ali da, kada bi se sada vratila na početak karijere, sigurno ne bi okušala sreću u ovakvim emisijama.
- Inače veoma malo vremena provodim uz televizor, tako da nisam dovoljno upućena da bih mogla da govorim o favoritima u tom takmičenju. Takva takmičenja su veoma popularna poslednjih godina, kako u svetu tako i kod nas. Mladim i talentovanim ljudima to može biti odlična prilika da se izbore za svojih pet minuta i da dobiju šansu. Međutim, ja sam oduvek više volela da se takmičim sa sobom, nego sa drugima. Uvek sam se trudila da sebi stvaram nove prilike, da ih ne čekam – iskrena je pevačica.
Na pitanje da li bi snimila duet sa svojom dobrom prijateljicom Cecom, Seka odgovara.
- Nisam razmišljala na tu temu. Do sada nisam snimala duete, a nisam ni izbegavala, pošto-poto. Nikada ne bih snimila duetsku pesmu samo da bih imala duet. Ukoliko se desi da mi pažnju privuče pesma koja je zamišljena kao duetska, a da mi se pri tome dopada, tek onda bih konkretnije razmišljala na tu temu. Ceca je divan pevač – zaključila je Aleksićeva.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP