Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

OD MUZIKE MOŽE DA SE ŽIVI

Seka Aleksić peva u Požarevcu za 14 plata!

Autor: Novosti | 30.08.2013 - 13:00:00h | Komentara: 9

Nastup Seke Aleksić na Igrama košta 5.000 evra, a prosečna plata u Požarevcu 39.500 dinara

Otkako je objavljen program jubilarnih, 50. „Ljubičevskih konjičkih igara“, građani sve češće komentarišu kako one više nisu promocija konjarstva i konjičkog sporta, već prilika da se estradne zvezde na brzinu domognu velikih honorara.

Seka u seksi akciji!

Poleteće evrići: Seka Aleksić

Ove godine za muzički deo programa odabrani su Seka Aleksić, Zvonko Bogdan, Lena Kovačević, „Zvezde Granda“ i Đorđe David, a članovi Organizacionog odbora, na čijem čelu je gradonačelnik Miomir Ilić (SPS), nisu želeli da kažu koliko iznose honorari za svakog pevača pojedinačno.

Jedino je saopšteno da će Seki Aleksić, za nastup u subotu, 31. avgusta, biti plaćeno 5.000 evra, što u dinarima iznosi oko 570.000. S obzirom na to da je prosečna zarada za jul u gradu iznosila 39.500 dinara, lako je izračunati da će ona, za dva sata pevanja, zaraditi iznos za koji Požarevljani treba da rade 14 meseci. Šta više, na pitanje po kojim su kriterijumima birani muzički izvođači i da li je reč o miljenicima stranaka požarevačke vladajuće koalicije SPS-SNS-URS, gradonačelnik je odgovorio da ih je izabrala jedna beogradska privatna agencija!
- Pevače je angažovala agencija „Pistaćo“, shodno njihovim slobodnim terminima. Ja, lično, bio sam za to da se angažuje Zdravko Čolić, ali to nije bilo izvodljivo, jer je on zauzet - objasnio je gradonačelnik.
Istovremeno, na sajtu Agencije za privredne registre stoji podatak da je pomenuta agencija osnovana pre nepunih mesec dana, 31. jula, te da ima samo jednog zaposlenog, izvesnog Milana Pištanca.
Na kraju, Turistička organizacija Požarevca na svojoj internet-prezentaciji navodi da je poziv za dostavljanje ponuda za angažovanje pevača upućen samo agenciji „Pistaćo“, što znači da drugi nisu ni mogli da učestvuju u nadmetanju. Jer, javnog poziva nije ni bilo.
Poslednji komentari
  • Max Vreme: 30.08.2013 13:08h

    E, ovo je njen "humanitarni rad"! Estrada kipi od takvih pevaljki. Sta reci, zena se posle velikog davanja "dala" u prave ruke i eto je sada UMETNIK, PISAC, BOGATASICA,.. fUUUUUUUJ

  • sasa Vreme: 30.08.2013 13:28h

    bio bih sretan kada bi imao toliku platu,naime radim u Zitostigu i nisam primio platu unazad 30 meseci tako da bih vas molio da nas ne obmanjujete jer je realnost drugacija inace narod bojkotuje ove igre maksimalno beda je ucinila svoje

  • Ona Vreme: 30.08.2013 13:49h

    Da, da. I to je iznos koji ona uzima u Srbiji. U Evropi su njeni iznosi mnogo veci. Bruka.

  • Milos Vreme: 30.08.2013 15:35h

    Mlati ova pare, poznato je to odavno.

  • ludi ja Vreme: 30.08.2013 18:04h

    prosecna???? pa pozarevacka prosecna kao moje dve "nadprosecne"- tj robovske plate.neka zena peva za koliko hoce,samo ovaj prosek je dokaz da nemamo drzavu,jer je ocigledno da sa Juzni ili tuzni deo Srbije ovo ne vazi.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP