Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PROMENA IMIDŽA

Seka Aleksić se ošišala kratko i ofarbala u plavo! (FOTO)

Autor: | 12.11.2013 - 13:36:00h | Komentara: 3

Folk pevačica se na društvenim mrežama pohvalila novom frizurom i bojom kose. Novim izgledom pevačica nastavlja da fascinira svoje pratioce na svim društvenim mrežama.

Seka Aleksić

Seka Aleksić sa novom frizurom

Seka Aleksić voli da eksperimentiše sa izgledom, a njeni fanovi sa oduševljenjem prihvate svaku njenu transformaciju. Ovog puta, iznenadila ih je novim fotografijama, na kojima je Seka plavuša!


Popularna pevačica Seka Aleksić već dugo vremena unazad s ponosom je nosila tamnu boju kose. Sada, odlučila je da je vreme za promenu, i to drastičnu! Od danas, Seka Aleksić je plavuša!

U poslednje vreme, među stranim zvezdama je aktuelan trend skraćivanja kose, a isti je kod nas ispratila i domaća trenseterka Seka Aleksić. Ona je drastično skratila kosu, i ofarbala je u plavo, te iznenadila svoje fanove ovom promenom imidža. Seka nam je potvrdila da kosu jeste odsekla, i to za potrebe promovisanja novog singla "U mraku": "Sada imam kraći "paž", a novi imidž prati novi singl!".

Svoj novi imidž Seka je upotpunila ekscentričnim naočarima za vid, dužom uskom suknjom, trendi duksom sa motivom američke zastave i damskom torbom. "Danas studio... radi se", napisala je ona uz fotografiju, a mi ne sumnjamo da će novim imidžom popularna Seka "počistiti" sve poslovne obaveze pred sobom.

Poslednji komentari
  • vecapereca Vreme: 12.11.2013 14:11h

    Jednostavno zeno nemozes biti JK. Ovo je njen nacin oblacenja...ona je ovakve naocare setala pre godinu dana...i na pitanje da li mozes biti gadnija nego sto si vec odgovor je sada da mozes...e vise je dosta ...daj bre unormali se nikada neces biti urbana...vrati se klasici to ti dobro stoji...

  • ana Vreme: 12.11.2013 18:45h

    Seko majica I cizme ne idu uz suknju I tasnu koju imas na slici.Licno si mi draza od JK,ali ona zna sta je in.Malo se pogledaj u ogledalo prije posting svoje slike na Facebook.Treba da izgradis still ,po kojem chemo te prepoznavati.To jeste tesko,ali plati dobrog stylist,kratka kosa nije za tebe.Figura,faca,ten -zahtjeva cokoladastu ili espresso boju kose I naravno za tebe duga kosa.Plava boja istice grublje crte lice, a zena izgleda prosto receno isprano.Duga kosa I ne previse svijetla.Puno uspjeha zelim ti Kao osobi.

  • iva Vreme: 13.11.2013 13:21h

    Jadnica, samo kopira JK... koliko je opsednuta likom i delom JK... seko ne blamiraj se vise!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP