Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

HUMANOST NA CENI

Seka Aleksić: Sram vas bilo, zarađujete na bolesnoj deci!

Autor: A.O. | 14.08.2013 - 13:52:00h | Komentara: 2

Pevačica Seka Aleksić optužila je pojedine kolege da zarađuju na tuđoj nesreći i u svom novom blogu "pokrpila" one koji su humani samo radi dobrog publiciteta.

Seka Aleksić

Seka Aleksić: Uključila se u akciju "JMBG" kako bi pomogla bebama u Bosni

"Prosto mi se nameće pitanje – zašto veliki broj njih radi nešto „humano“, 'pomažu' ljudima kojima je pomoć preko potrebna, pred velike koncerte, pred događaj vezan za karijeru? Čitava godina, a i mnogo vremena prođe i pre i posle toga, gde su tada? Nigde nikoga! A tek obećanja! Obećavati čoveku, na ivici egzistencije pomoć, žaliti bolesno dete provlačeći se po medijima sa svojom lažnom emocijom, samo da bi se kroz priču provukao nekakav koncert, čak i omanji nastup, je više nego ružno! Poslednjih godina to „humano ponašanje“ je postalo i stvar trenda i unosan biznis", napisala je Seka i otkrila priču o ličnoj muci.

Seka Aleksić

Humana žena: Seka Aleksić

"Kada je godinama u nazad bratu i meni pomoć bila potrebna, jedina humana osoba je bila upravo naša majka! Radila je mnogo, samo da nama ništa ne bi falilo i davala nam time primer, da se jednog dana kad odrastemo ne stidimo rada, posla, već da uživamo u plodovima istog", rekla je Seka i poručila kolegama da treba biti čovek i van "radnog vremena".

"Zanemarite nadmetanja, takmičenja, prosto pomozite, ne mora niko da zna. Razne humanitarne organizacije rade sve osim što je njihov plan delovanja – pomaganje onima kojima pomoć treba. Nemati materijalna sredstva nije sramota. Sramota je nemati dušu, sramota je osuđivati druge koji su uspešni, koji su svojim radom, krenuvši od nule, stekli ono što imaju sada.

Onog momenta kad treba da odvojimo to malo, što će nekome značiti zaista mnogo, zaboravimo na sebe. Novi album, novi singl, novi sport... koncert.... to je u opisu posla - ljudski život nije.
Kada koncert prođe pričajmo o njemu. Kada izađe nova pesma – pevaćemo je. Kada pomažemo nekome – pomozimo", poručila je Seka.
Poslednji komentari
  • Sanchi Vreme: 14.08.2013 14:23h

    ovo je bilo na divin racun ,)

  • Snezana Vreme: 14.08.2013 16:07h

    Vidim da se ovde spominje humanost. Ja molim ko moze da pomogne na bilo kakav nacin, neka pogleda ovaj link http://www.youtube.com/watch?v=HznFuRYsGOI U videu pise sve, a i u tekstu ispod videa pise sve. Molim ko moze da pomogne na bilo kakav nacin moze da me kontaktira na mejl p.snezana@ymail.com

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP