Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

SPUSTILA KRITERIJUME?

Seka cipele platila 990 dinara! (FOTO)

Autor: Telegraf.rs | 25.01.2014 - 17:00:00h | Komentara: 0

"Imaju, koliko se sećam, dve nijanse. Tamnija je sada oko 1.000 dinara, a ova 2.900. Za svaki dan su super! I udobne su! Nije sve što je skupo dobro i udobno", pohvalila se pevačica

Seka AleksićSeka Aleksić redovno ističe da troši stotine evra kako bi se od glave do pete obukla u skupocene markirane komade odeće, te je mnoge iznenadilo to što se pevačica pohvalila maskirnim salonkama koje koštaju samo 990 dinara!

Ona je sliku cipela marke “Novoćento” objavila na svom Instagram profilu uz poruku “Lepotice“, da bi u komentarima ispod slike otkrila da je svoje omiljene potpetice platila po izuzetno niskoj ceni.

aOve su takođe “Novoćento”, imaju, koliko se sećam, dve nijanse! Tamnija je sada oko 1.000 dinara, a ova 2.900. Za svaki dan su super! I udobne su! Nije sve što je skupo dobro i udobno – napisala je pevačica svojoj obožavateljki.

Da je velika rasprodaja u pitanju, potvrđuje i ponuda na sajtu ove prodavnice obuće, gde stoji da su ove potpetice sa militarnim motivom na popustu, i to za samo 990 dinara.

a Da li je to zavladala kriza kod pevačice pa prati rasprodaje kako bi uštedela koji dinar, ili je pak želela da pokaže da je ona, uprkos popularnosti, kao sav normalan svet, Aleksićeva se izjasnila.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP