Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

POZNATA PEVAČICA PONOVO NA VELIKOM PLATNU

Seka dobila glavnu ulogu u filmu

Autor: Dragana Tripić | 13.12.2014 - 20:30:00h | Komentara: 0

Nakon filma “Mi nismo anđeli 3”, gde je glumila pevačicu Smokvicu, folk zvezda Seka Aleksić dobila je glavnu ulogu u filmskom ostvarenju koje će režirati Božidar Boža Nikolić. Kako “Alo!” saznaje, Seka će se naći rame uz rame sa eminentnim glumcima iz celog regiona, poput Sergeja Trifunovića iz Srbije, Tarika Filipovića iz Hrvatske, ali i mnogima iz Bosne i Hercegovine.

Pevanje i gluma idu zajedno: Seka Aleksić

Pevanje i gluma idu zajedno: Seka Aleksić | Foto: Milorad Milanković

- O Seki su dugo razmišljali i pre nekoliko dana su se čuli i pričali o glavnoj ulozi u komediji, a igraće veliku pevačku zvezdu, zajedno sa Sergejem Trifunovićem, koji joj je ujedno i partner u ovom filmskom ostvarenju.

Sergej Trifunović

Sergej Trifunović | Foto: Rajko Ristić


Opšte je poznato da se Aleksićeva dokazala na filmskom platnu, a ova nova uloga biće pravi izazov za nju. S obzirom na to da se radi o komediji, scene će biti vickaste i smešne, pa će publika Seku Aleksić moći da vidi i u drugom svetlu - kaže naš dobro obavešten izvor.

Božidar Nikolić

Božidar Nikolić | Foto: Masanori Jošida


- Reditelj Boža Nikloć i scenarista Enver Puška su se vodili željom da od ovog projekta naprave holivudsku priču jer će ovo pre svega biti muzički film u kojem će se pojaviti mnoštvo najpoznatijih glumaca i pevača iz celog regiona. Kako sada stvari stoje, ekipa glumaca je spremna, a prva klapa pašće početkom sledeće gdine - ispričao nam je izvor koji je odlično upućen u celu situaciju.
Kako bismo proverili verodostojnost našeg izvora, pozvali smo Seku Aleksić, ali je ona bila nedostupna do zaključenja ovog broja.

Bred Pit debitovao kod Nikolića!


Svojevremeni neočekivani dolazak slavnog holivudskog para Anđeline Džoli i Bred Pita u humanitarnu misiju u Bosnu i njihov kratki predah u Bečićima stavili su režisera Božidara Nikolića u centar pažnje srpske javnosti. Jer upravo je on kao režiser filma “Tamna strana sunca” dodelio prvu filmsku ulogu budućoj velikoj holivudskoj zvezdi Bredu Pitu. Inače, on je radio ostvarenja “Balkanski špijun”, “Tri karte za Holivud”, “U ime oca i sina”, “Jednog lepog dana”.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP