Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

EDUKUJE FANOVE

Seka: Dojite na javnom mestu!

Autor: E. A. | 12.06.2013 - 15:10:00h | Komentara: 1

Pevačica Seka Aleksić je u svom novom blogu podržala sve žene koje doje svoju decu i apelovala na društvo da shvati kako dojenje na javnom mestu nije ni malo vulgarno.

Seka Aleksić

Podrška majkama koje doje! Seka Aleksić

- Majčino mleko je nešto najzdravije za rast i napredak bebe. NIŠTA ne može da zameni ono što stvori priroda – pravo majčino mleko - objašnjava Seka na početku i dodala da je nedavno podržala dojenje na javnom mestu i preporučila svima da to isto urade.

- U suštini, shvatila sam da je jedna stvar sigurna, samo žena koja je dojila svoju bebu razumeće drugu ženu, to je sigurno. Drago mi je bilo da čujem i da muškarci to podržavaju, a pročitala sam i negativne komentare, što od žena što od muškaraca. To me je nateralo da se zapitam – šta je to vulgarno, a pre svega perverzno? Šta je RUŽNO da žena, dok šeta svoju bebu po lepom sunčanom danu, kojoj pak treba da udahne svežeg vazduha, zastane u nekom parku, sedne i doji svoju bebu. Prvo, danas postoje posebni brushalteri za doilje, drugo, žena se ne skida gola, već sasvim diskretno drži svoju bebu u naručju i HRANI JE, da ona HRANI svoje gladno maleno dete - objašnjava pevačica i dodaje kako se po drugim zemljama i gradovima gde je putovala dojenje na javnom mestu sasvim normalna stvar oko koje se ne pravi nikakva fama.

Oa objašnjava da je apsurdno da se dojenje povezuje sa seksualnošću jer je to proces u kome beba jede, a nikome nije čudno kada vidi odraslog čoveka da jede na javnom mestu.

- Neke majke se čak žale da su prinuđene da doje decu u javnim toaletima – ko još jede u javnim toaletima!?- ovo je samo još jedan od veoma dobrih argumenata koje je Seka napisala na svom blogu u korist dojenja na javnom mestu.

Poslednji komentari
  • ana Vreme: 12.06.2013 17:15h

    Seka edukuje mame.Hajde rekla je nesto pametno,i nije neobicno da beba doji majku na javnom mjestu ,s tim da mama pokrije poprsje.Jedino vulgarni ljudi mogu misliti I povezivati dojenje bebe sa seksualnoscu.Bilo bi logicno da centri za majku I bebu edukuju,kao tv I magazini.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP