Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

STALA U ODBRANU PRVOG REKETA SVETA

Seka: Hejteri ostavite Novaka na miru, on je ponos nacije!

Autor: Blic | 19.07.2014 - 23:30:00h | Komentara: 3

Pevačica Seka Aleksić u svom novom blogu progovorila je hejterima, kako ih je nazvala, koji loše komentarišu venčanje Novaka Đokovića

Seka Aleksić

- Vidim da su se poslednjih dana ostrvili na Đokovića, tačnije tema im je venčanje ponosa nacije. U statusima i komentarima podrugljivo konstatuju da mediji preteruju izveštavanjem o svadbi na Svetom Stefanu i žale se kako imaju osećaj da će “mladenci Đoković iz frižidera da iskoče”. Žale se da im je previše. Valjda strahuju da im sve one lepe reči koje idu uz pominjanje tako uzvišenog čina kakvo je venčanje ne izbistre talog u kome žive. Sve mislim da me više ništa ne može iznenaditi, ali dežurni hejteri to nekako uvek uspeju. - počela je pevačica oštro.
Seka je zatim poželela Novaku da uživa u bajici nahvalivši ga, ali mi i dala savete za brak:
- Malo im je sve do sada, pa se usuđuju da hejtuju venčanje. I to Đokovićevo. Mislim da bi za takve najgora kazna bila kada bi ih neko osudio da umesto sejanja negativnih misli uzmu papir i olovku i pišu ljubavne stihove. Doveka.
Posle svih bajki koje je do sada doživeo, Novak Đoković je pre par dana proživeo još jednu. Verujem, za njega najvažniju. Prelepo venčanje. Originalno. Na nivou i potpuno u skladu sa Noletovim temperamentom, vrcavošću i jedinstvenom duhovitošću. Želim mu da se svakog narenog jutra budi u bajci započetoj na Svetom Stefanu. Ma koliko da smo savremeni i ma koliko da nismo formalisti – moramo da znamo da je brak svetinja. Brak kao kruna ljubavi. A u ime ljubavi nastaju najlepša i najprijatnij raspoloženja sa emocijama kao što su radost, sreća, opuštenost, užitak, ushićenost- napisala je Seka.
Poslednji komentari
  • Sima Vreme: 20.07.2014 06:41h

    Koti lupa kavez Zhura

  • thorg Vreme: 20.07.2014 06:46h

    Bajici...? Mozda je htela reci uzivaj u majici?

  • sasa stankovic Vreme: 20.07.2014 17:38h

    Moralna i karakterna gromada Seka Aleksić je uzela u obranu Novaka Đokovića ?! Verujem da se Nole na negativne komentare nije niti osvrnuo, a kamoli reagovao, ali je prosta jeres što je to uradila Seka Aleksić ! Noletu nije potreban bilo ko da ga brani, to on radi sam i fantastično mu polazibza rukom. Dovoljno je bio i sam svestan da će se pojaviti komentari u kojima se oseća zavist i ljubomora, zato i nije domaćim novinarima poslao pozivnice. Ali ne lezi đavole, pojavila se moralna gromada da ga sakrije pod svoj šator i na taj način uzme u zaštitu. Pevaljki bi poručio da je ispala izuzetno smešna i prozirna !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP