Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

PEVAČICE SE NISU POZDRAVILE U ČETVRTAK NA „JUNFESTU“

Seka iskulirala Radu!

Autor: A. Radojević | 21.06.2014 - 08:00:00h | Komentara: 2

Pevačice Seka Aleksić i Radmila Manojlović očigledno i dalje nisu u dobrim odnosima, jer su se u četvrtak uveče iskulirale u šatoru na „Junfestu“. Naime, Manojlovićeva je silazila sa bine, kada je pored nje prošla Aleksićeva, a njihov susret je prošao bez pogleda i pozdrava.

Seka i Rada

Seka i Rada

- Netrpeljivost između Seke i Rade traje već nekoliko godina. U četvrtak su na „Junfestu“ nastupale „Zvezde Granda“, među kojima je bila i Rada, a odmah nakon njenog nastupa na binu je trebalo da se popne Seka. Svi u VIP šatoru su znali da njih dve nisu u dobrim odnosima, te su čekali trenutak njihovog susreta kako bi videli da li će se pozdraviti.

Međutim, to se nije desilo. Rada je silazila sa bine i sa svojim menadžerom je krenula ka bekstejdžu, dok je Seka samo prošla pored nje, ne pogledavši je. Odmah se videlo da između njih dve postoji neki problem - izjavio je za naš list izvor koji se našao na licu mesta, i dodao da je Rada u više navrata pokušavala da sazna zašto Seka ima problem sa njom.

Seka je krenula ka bini...

Seka je krenula ka bini...


- Rada zaista nema nijedan problem sa drugim kolegama, i zato je htela da sazna šta Seka ima protiv nje. Nikada nije ništa loše pričala o njoj niti su imale sukob. U nekoliko navrata je pokušavala da vidi zašto se njena koleginica tako ponaša, ali to joj ni dan-danas nije pošlo za rukom. Seka joj se i dalje ne javlja, pa je Rada odlučila da čini isto što i ona. Inače, obe su oduševile publiku svojim nastupom na festivalu - kaže naš izvor, koji je dobro upućen u celu priču.
U nameri da proverimo ove informacije i saznamo zašto se nisu javile jedna drugoj, kontaktirali smo sa Manojlovićevom.

...i prošla  pored Rade bez pozdrava

...i prošla pored Rade bez pozdrava

 
- Bila je gužva i ja sam se sklonila sa strane. Bila sam mokra i samo sam htela da izađem. Devojka je prošla sa 20 ljudi oko sebe i stvarno ne treba da je zaskočim i javim joj se zbog vas novinara, da ne pomislite da smo u svađi - izjavila je Rada za „Alo!“, dok do komentara Seke Aleksić nismo uspeli da dođemo.

Svađa preko fejsbuka!

Netrpeljivost između Seke i Rade traje od pre nekoliko godina kada je Aleksićeva prozivala mlađu koleginicu na društvenoj mreži Fejsbuk.
- Seka je svojevremeno prozivala Radu na Fejsbuku, i to direktno, navodeći njeno ime i prezime. To je baš bio šok za fanove obe pevačice, dok Manojlovićeva nije želela da joj odgovara. Ipak, pevačica je u nekoliko navrata napisala statuse koji su se odnosili na koleginicu, ali je nije nazvala imenom i prezimenom - kaže naš izvor, koji je upućen u priču.

Poslednji komentari
  • goca Vreme: 21.06.2014 13:29h

    Bravo Radmila! Ti bar pokaži da si kulturna i vaspitana devojka, obrazovana, a ne neka provincijalka koja je umislila da je nekakva ''ZVEZDA''...Ima ona na čega da bude ljubomorna i da te proziva.Ti si pravi primer osobe koja je za kratko vreme, uradila nešto od svog života, a sve to bez skandala i javnih primitivnih ispada.Sve sama, svojim radom i trudom. Želim ti svu sreću na ovom svetu.

  • jj Vreme: 22.06.2014 03:19h

    koje bre ta Sika?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP