Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

VIDIĆ ANALIZIRA UČESNIKE KULINARSKOG ŠOUA

Seka je dobra za punjenje!

Autor: Biljana Radulović | 23.03.2015 - 19:00:00h | Komentara: 0

U kulinarskom TV šouu „12 veličanstvenih“, koji se emituje na „Pinku“, počelo je da se zakuvava u odnosu među takmičarima, a kreator Saša Vidić je ovom prilikom za „Alo!“ analizirao sve takmičare. Najveći akcenat bacio je na prijateljicu Seku Aleksić, koja mu je favorit, a kako kaže, ona je dobra za punjene paprika.

„Realno je da pobedi  Seka, zvana Džoint, a  nadimak je dobila  upravo po tome što  najbolje uvija sarmice“,  kaže kreator

„Realno je da pobedi Seka, zvana Džoint, a nadimak je dobila upravo po tome što najbolje uvija sarmice“, kaže kreator | Foto: Petar Dimitrijević

- Mislim da je realno da pobedi Seka, zvana Džoint, a nadimak je dobila upravo po tome što najbolje uvija sarmice i rolnice sa mesom. Sva je tako dobra u uvijanju. Seka je, inače, dobra i za punjenje, hoću reći, kada napuni paprike, to je prste da poližeš - ističe kreator. Inače, Vidiću je pao mrak na oči kada je čuo pevačicu Marinu Perazić kako se žali da joj specijalitet nije uspeo jer je meso bilo žilavo, zbog čega nije uspela dobro da ga izdinsta.

Prava domaćica: Seka Aleksić

Prava domaćica: Seka Aleksić


- Marinu možda niko nije obavestio da je krava, od koje je meso, bila njeno godište, pa je zato meso žilavo - u duhovitom maniru poručio je kreator Perazićevoj, koja se prenemagala kada su se kamere ugasile i pravadala se žiriju za svoj neuspeh. Nakon toga je besno otrčala u svoj apartman.

- Ko gubi ima pravo da se ljudi - kroz smeh je dobacio Vidić, a na pitanje da li je stilski dozvoljeno da Seka Aleksić i Maja Berović kuvaju u visokim štiklama, kaže:
- Kada su ova dva ekstremna slučaja u pitanju, njima je dozvoljeno jer se inače ne bi videle od pulta kolicke su - šalio se Saša na račun njih dve, sa kojima se i najviše druži. Za razliku od Seke i Marine, Marina ovo poređenje poznatom kreatoru sigurno neće oprostiti, te možemo očekivati pravi obračun u ovom kulinarskom šouu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP