Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ČITATELJKA ALO! NADA SAVIĆ ZAHVALNA POZNATOJ PEVAČICI

Seka je spasla život mom Bobiju!

Autor: Zorica S. Radulović | 06.11.2014 - 19:00:00h | Komentara: 2

Da nečije malo nekome znači mnogo, primer je gospođa Nada Savić, kojoj je pre nekoliko dana pevačica Seka Aleksić pomogla da izleči svog najvažnijeg člana porodice, psa Bobija.

Seka Aleksić je vratila osmeh na lice Nadi Savić

Seka Aleksić je vratila osmeh na lice Nadi Savić | Foto: Zoran Lončarević

Čitateljka „Alo!“ obratila se našoj redakciji sa tužnom pričom i apelom za pomoć u želji da izleči svog ljubimca, koji joj je jedina uteha nakon što je 1992. godine ostala bez ćerke.


- Pre 22 godine, ostala sam bez ćerke i dugo mi je trebalo da se oporavim od tog gubitka. Smisao života našla sam u pomaganju starim ljudima koje služim, ali i mom psu Bobiju, koji je teško bolestan. Ima vodu na srcu i u stomaku i neophodna je hitna operacija. Kako bi se izlečio, potrebna su novčana sredstva koja ja nemam.

Pismo koje je gospođa Savić uputila pevačici

Pismo koje je gospođa Savić uputila pevačici

Znam da pevačica Seka Aleksić voli životinje, pogotovo pse, pa vas molim, ako možete, da je pitate da mi pomogne. Nikad joj tu pomoć ne bih zaboravila - ispričala nam je sa suzama u očima tetka Nada pre nekoliko dana.

Nada Savić

Nada Savić | Foto: Marko Metlaš


U želji da pomognemo našoj čitateljki, kontaktirali smo sa Sekom Aleksić, koja je poznata kao veliki humanista. Pevačica je urgentno obezbedila sredstva za Bobijevu operaciju.
Juče se gospođa Savić pojavila u redakciji sa zahvalnicom za veliko delo koje je Seka za nju učinila.

Pas Bobi je uspešno operisan

Pas Bobi je uspešno operisan


- Moj pas je sada dobro. Hvala vam svima do neba, Seki pogotovo što je spasla mog Bobija, moliću se za vaše zdravlje. Ja nemam više dece, imam samo njega i zahvaljujući vama nisam ostala sama. Prenesite Seki da je najbolja i da joj od srca želim jednu devojčicu i jednog dečaka - rekla je presrećna Nada za „Alo!“ nakon što je donela lepe vesti da je njen pas izlečen. Ovim gestom Seka je još jednom održala čas humanosti i dala primer koji bi mnoge njene kolege mogle da slede. Ne zaboravite, vaše malo nekome znači mnogo.
Poslednji komentari
  • mm Vreme: 06.11.2014 19:53h

    svaka cast Seko... <3

  • Divno Vreme: 06.11.2014 21:06h

    Svaka cast Seki!! Veliki sam ljubitelj zivotinja takodje sam imala jako bolesnog psa kom su veterinari dali najvise godinu dana da zivi ali sam izabrala jako jako skupu operaciju od par hiljada dollara da bih mu produzila zivot i ako to nije bilo 100% sigurno ali moja dusa je posle te operacije zivela jos 10 godina ( naravno imali smo par puta intervencije spasavanja ali je ipak ziveo duze nego sto smo mislili) Tako da znam koliko je ovaj Sekin gest gospodji znacio!! Stojim iza toga da je pas coveku najbolji i najverniji prijatelj, ko ne voli ljude ne voli ni zivotinje!!! Kad bih imala uslove svaku lutalicu bih dovela kuci, za sad ih imam 8 :D <3

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP