Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Estrada

ODGOVARA HEJTERIMA

Seka: Kupila sam torbu od para koje sam pošteno zaradila! (FOTO)

Autor: Pulsonline | 06.06.2013 - 17:53:00h | Komentara: 1

Pevačica Seka Aleksić odgovorila je svima koji negativno komentarišu to što stalno kupuje nove krpice i hvali se njima na društvenim mrežama

Seka Aleksić sa jednom od svojih torbi

Seka Aleksić sa jednom od svojih torbi

Seka Aleksić je objavila još jedan nastavak svog bloga. Ovog puta je inspiraciju za pisanje našla u ljudima koji negativno komentarišu javne ličnosti koje se hvale svojim novim krpicama koje su kupili i uredno to podelili na nekoj društvenoj mreži.

- Dopisujem se sa sebi dragim ljudima, koji su daleko i ne možemo često da se viđamo. Tako ja i moje prijateljice razmenjujemo fotke krpica, torbi, cipela, a onda se neko tamo javi sa pričom „narod nema ‘leba da jede, a ti se tu hvališ sa novom torbom“. Šta narod ima sa mojom torbom, ili torbom bilo koje žene koja je objavila to na socijalnoj mreži. Prosto sam nešto želela sebi da kupim, kupila i podelila i onda moje prijateljice i ja ćaskamo o tome. Pobogu, javna sam ličnost, ali sam i žena. Jer treba da se izolujem zatvorim, da svoj pošteno zarađeni novac ne trošim ni na šta, da ne ugađam svojim najmilijima, jer će tamo neki „hejter“, koji možda ima više novca od mene i mnogih da napiše zlobni komentar?! A shvatila sam da se takvi i najviše oglašavaju, baš ti koji sebi mogu da priušte više nego ja sebi - deo je teksta pevačice u kojem navodi sebe kao potencijalnu metu zluradih.

Lepa torba, zar ne?

Lepa torba, zar ne?

Seka je takođe dodala da postoji još jedna "vrsta" žena koje slike svojih krpica postavljaju iz drugih razloga:
- Kupi „koleginica“ nov auto, ajmo paparaci, trčite zamnom NAROD DA VIDI, a uz to i nove krpice, nove štiklice. Slikajte paparaci! A to što sebi još nisam priuštila dom, što se vucaram po stanovima kao kirijašica, što sam mogla mnogo više od ovoga – dragi paparaci to ne pominjite. Koliko košta da se to ne pomene? Kriju svoje adrese kao zmija noge, jer su nepostojeće. A baš na konto tih skupih modnih artikala mogle su sebi da obezbede PRVO I OSNOVNO – krov nad glavom. Onda intervjui „spot me koštao 50 000 evra...“. Posle toga je više nema, pa normalno, u čemu da se pojavi kad je bankrotirala, a blam je da ode do Kineza i nabaci novu toaletu za potrebe snimanja neke emisije. Singl propao, spot niko ne gleda, šta ti ostaje – ni nokte ne smeš da grizeš jer su nadograđeni, greota da propadnu - napisala je Seka.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Astra Vreme: 06.06.2013 22:04h

    Pa sve je to ok ali bi bilo fino da si zavrsila osnovnu skolu u kojoj se uci razlika i koriscenje JER i JEL'. I ti pises blog!!!!! P.S. Cenim da ovo necete objaviti. Svako od nekoga prima platu, zar ne?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP